Daruri de la Moș Nicolae pentru copiii de la Școala din Cornești

În fiecare an, Moş Nicolae vine pe furiş în casele oamenilor şi lasă cadouri în ghetuţele copiilor cuminţi, dar şi în cele ale adulţilor. Este mult mai discret decât Moş Crăciun, pentru că pe el nu-l vede nimeni niciodată. Ca să primească darurile, de obicei dulciuri, copiii trebuie să-şi cureţe bine ghetuţele pentru Moș Nicolae.
De ceva timp, Moș Nicolae, la fel de discret, vine și prin școli și lasă daruri pentru elevii care au fost cuminți și au obținut rezultate bune, însă nici pe cei mai năzdravani nu-i dă deoparte, căci fiecare copil este special în felul său.
Pentru elevii din Cornești, Moș Nicolae a venit încă de pe timpul zilei. Aceștia, nu și-au curățat ghetuțele, însă au intrat în rolul spiridușilor, și cu mânuțele lor micuțe au decupat, lipit, modelat și desenat cele mai frumoase decorațiuni de Crăciun.
Fiecare dintre ei a așteptat să vină iarna, să facă și să primească cadouri de la cei doi Moși.
„Eu i-am încurajat să vină la școală, să-și asculte profesorii și părinții, să învețe și să obțină cât mai multe note bune și foarte bune. M-am bucurat să lucrez alături de ei și să aflu cât de multe informații au acumulat anul acesta la școală.
Zâmbetele si candoarea acestor copii sunt daruri pretioase pentru adulti.
Va indemn sa aduceti bucurie in viata copiilor!” transmite Claudia Gilia,unul dintre „mesagerii lui Moș Nicolae”, care le-a oferit mici daruri celor mici.

Larisa Ungureanu

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro