Unirea Principatelor Române, sărbătorită la Aninoasa, Lucieni şi Târgovişte

Sub titlul “Unirea face puterea!”, în cele trei localităţi se vor desfăşura în zilele de 22, 23, 24 şi 25 ianuarie manifestări complexe, constând în concursuri de istorie, micro-spectacole, expoziţii, lansări de carte şi realizarea de “Hori ale Unirii”.

La Aninoasa acţiunea va avea loc joi, 22 ianuarie, de la ora 16,oo, la Centrul Cultural şi se va bucura de un recital al Ansamblului “Vestiturii Aninoasei”.

La Lucieni, vineri, 23 ianuarie, de la ora 10,oo, la Şcoala Generală din localitate se va desfăşura concursul de sitorie, iar la ora 12,oo, se va încinge “Hora Unirii” pe platoul din faţa bustului lui Vlad Ţepeş. Participanţii vor primi, atât la Aninoasa, cât şi la Lucieni, premii constând în diplome, cărţi şi trofee de la organizatori – autorităţile locale.

Componenţi ai “Clubului Victorioşilor” vor fi prezenţi sâmbătă, 24 ianuarie, la Blaj, în judeţul Alba, pe Câmpia Libertăţii şi la Festivalul “Ocrotiţi de Eminescu”, iar duminică, 25 ianuarie, de la ora 10,oo, vor realiza o ediţie specială a emisiunii de televiziune “Banca de Talente,” cu tema “Unirea face puterea”


Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro