Premiul Swimathon 2018 a ajuns la elevii Liceului de Arte Bălașa Doamna

Fundaţia Comunitară Dâmboviţa a fost prezentă astăzi, prin reprezentantul său, doamna Irina Constantinescu, la Liceul de Arte Bălaşa Doamna, pentru a concretiza practic proiectul cu care câţiva dintre elevii acestei unităţi de învăţământ au aplicat, în cadrul unui eveniment organizat de Fundaţie, în luna iunie a acestui an. Mai exact, reprezentanții Fundației au adus la Liceul de Arte Bălășa Doamna o orgă pe care copiii vor putea exersa și invăța.

Campania Hai sa facem valuri pentru muzică! s-a desfăşurat în cadrul Swimathon-ului 2018 aflat la a doua ediţie la Complexul de nataţie din Târgovişte.

Sub sloganul Aducem muzica lângă voi elevi de la catedra de corzi grave din cadrul liceului au înotat alături de mai multe echipe, reuşind să strângă din donaţiile susţinătorilor lor, banii necesari achiziţionării unei orgi pentru şcoală.

La momentul desfăşurării lui, evenimentul a fost extrem de bine primit nu doar de elevii şi profesoara lor, dna Doina Bădica, cea care a propus proiectul către Fundaţie, dar şi de părinţii care i-au susţinut cu frenezie din tribune. S-a reuşit în acest fel crearea acelei legături în cadrul unei mici comunităţi, pe care Fundaţia Comunitară Dâmboviţa luptă să o construiască la nivelul cât mai multor comunităţi dâmboviţene.

Trebuie doar să îi căutaţi pe aceşti entuziaşti, dispuşi să-şi ajute semenii să creeze  punţi de legătură între ei.

Proiectele propuse de ei s-au soldat cu multe rezultate frumoase, de la înfiinţarea acestei organizaţii la noi, rezultate pe care la fiecare sfârşit de an Fundaţia le prezintă în cadrul unei Gale în care sunt aduşi alături susţinători, colaboratori, voluntari, tineri beneficiari ai unor burse şcolare, aşa cum se va întâmpla şi în acest an, la jumătatea lunii decembrie.

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro