KARTING: Andrei Rădulescu, tânărul campion din Valea Mare!

Karting-ul este și va rămâne un sport foarte frumos, plăcut ochiului, dar care necesită foarte mult antrenament pentru performanță! Dâmbovițeanul Andrei Rădulescu e puștiul – minune, care a devenit campion național anul trecut, la categoria 6-8 ani!

Cu peste 20 de cupe câștigate, Andrei își dorește tot mai multe trofee, având în vedere că merge în timpul vacanțelor, în cantonamente care au loc în Italia, la Brolo (Sicilia). Din performanțele sale putem enumera: Locul 1 la Naționalele City Center, organizate în Constanța, București, pe circuite stradale, organizate în centrul orașelor, cât și clasarea pe primul loc la Regionalele de Viteză pe Circuit. Este campion național la categoria Nanowatt, iar la Microwatt s-a clasat pe locul 3 la Constanța, locul 1 la Superslalomul din București, cât și locul 2 stradalul din Kiseleff.

De menționat e faptul că Andrei e pilot pe kart electric, e legitimat la Clubul de Karting București și are acces pentru antrenamente pe circuitul Academiei Titi Aur. Învață la Școala Șerban Cioculescu din Găești, fiind dus de bunicul său zi de zi la ore, având timp și de antrenamente, care ajung și la 3-4 pe săptămână! România este prima țară din lume unde s-au desfășurat circuite stradale, fiind mult mai atractive și mai urmărite de public, decât cele de pe circuit.

În octombrie se va reîntoarce la Brolo, pentru efectuarea altor stagii de pregătire, în compania altor piloți experimentați, deși vorbim de copii cu vârste fragede! Cu o pasiune nemărginită și cu sprijinul familiei, Andrei are toate șansele de a ajunge un mare pilot la nivel internațional. Succes, Andrei! Fă-ne să fim mândri de tine în continuare!

BMG


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro