Decoruri, oglinzi, lumini, romanțe = Crizantema de Aur, cea de-a 47-a ediție

Cea de-a 47-a ediție a Festivalului de Interpretare a Romanței „Crizantema de Aur” se apropie cu pași repezi, astfel că în doar două zile de aici încolo iubitorii de romanțe vor intra în lumea diafană a vremurilor de altă dată.

Desfășurându-se, de această dată, la Teatrul Tony Bulandra și beneficiind de un buget total de 650.000 de lei din partea Consiliul Local Muncipal și al Consiliului Județean Dâmbovița, organizatorii promit o ediție cu totul și cu totul specială. Lumini, decoruri, personaje, sunt doar câteva dintre elementele ce vor face din cea de-a 47-a ediție a Crizantemei de Aur una specială. Mihai Constantin Ranin, directorul Teatrului Municipal a declarat, în conferința de presă de astăzi, că „decorul va predispune la frumusețe și reverie.” Tema decorului din acest an este crizantema abordată din perspectiva oglinzii.

Organizatorii au aunțat că schimbarea locului de desfășurare este una determinată de mai multe motive, printre care căldura de care dispune sala mare a teatrului, decorurile, luminile, dar și confortul spectatorilor și al invitaților, toalete noi, scaune confortabile etc.

 Juriul va fi format din tenorul Florin Georgescu, Leonic Gorceac, prim-vicepreședinte al Uniunii Muzicologilor din Moldova, Cristina Munteanu, director adjunct al Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, actrița Florina Cercel, dirijorul Voicu Enăchescu, și soprana Felicia Filip.

Ca o noutate, în acest an s-a introdus categoria Creație, care până acum nu a mai fost prezentă. Joi, 16 octombrie, va avea loc deschiderea festivalului, începând cu ora 19.00. Toate abonamentele au fost vândute încă din primele zile, astfel că la această dată toate locurile sunt ocupate.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Decoruri, oglinzi, lumini, romanțe = Crizantema de Aur, cea de-a 47-a ediție

  • 19 octombrie 2014 at 11:19
    Permalink

    pe afis treci toti invitatii nu pe unii da si pe ceilalti la capitolul si altii.Este de toata jena

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro