Cristina Ramona Grecu, o artistă îndrăgostită de culoare

Cristina Ramona Grecu este o tânără pictoriță din Viforâta, Dâmbovița, care și-a descoperit pasiunea pentru culoare în urmă cu trei ani, iar de atunci a realizat zeci de tablouri minunate. Nu a vândut încă din creațiile sale, dar spune că toate lucrurile se întâmplă la timpul lor. Deocamdată, își dorește să participe la expoziții și să se facă cunoscută publicului iubitor de artă.
Artista spune că preferă pentru lucrul pe pânză cu pasta de ulei, iar timpul de execuție al unei lucrări este relativ, depinzând de complexitatea lucrării, de mărimea pânzei, de starea pe care o are pictorul.
Inspirația este peste tot în natură, de la o vastă întindere sau poate chiar un fir de pai. Frumusețea exista oriunde.-Cristina Ramona Grecu
Cristina spune că este greu să trăiești exclusiv din artă și marii artiști ai timpului n-au fost foarte avuți. Spune, însă, că sunt artiști contemporani care o duc foarte bine. Un exemplu, Ghenie.
Pasiunea tinerei este moștenită oarecum din familie, de la o mătușă, soră a mamei, care a pictat în tinerețea ei. La rândul lor, copiii Cristinei sunt atrași de pictură.
În prezent, dâmbovițeanca urmează cursurile Școlii Populare de Artă Octav Enigărescu, pentru că își dorește să se perfecționeze.
Diferența între un pictor care urmează o școala de specialitate și unul care se autoeducă este că își scurtează drumul cu mulți ani.-Cristina Ramona Grecu
Artista spune că nu s-a gândit să predea din cunoștințele sale, dar nu se știe niciodată, pentru că ceea ce știi trebuie să duci mai departe.
Cât despre pictorii preferați ai artistei, aceasta spune că sunt mulți și fiecare are ceva deosebit al lui, începand cu Marin Petre Constantin, Paștina, Vasile Popa, Daniel Turliu.

Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca