Cea mai mare expoziție de păpuşi de porțelan organizată în România

Miercuri, 24 august 2016, la ora 17:00, va fi vernisată, la Muzeul de Istorie şi Arheologie din Piatra Neamț, expoziția „Universul Păpuşilor de Porțelan”. Manifestarea se înscrie în programul Festivalului Internațional de Muzică Uşoară pentru Copii şi Tineret „VOLARE”, organizat de Asociația Culturală „Star”, din Piatra Neamț, în colaborare cu Consiliul Județean Neamț şi Primăria Piatra Neamț.

Pentru prima oară în România, doi colecționari, unul din Bucureşti (Nicoleta Ucidău), iar celălalt din Târgovişte (Victor Mihalache) îşi reunesc sutele de păpuşi de porțelan într-o expoziție grandioasă, care va sta la dispoziția publicului toată luna septembrie. Colaborarea cu Complexul Muzeal al Județului Neamț este una fericită, expoziția beneficiind de cele mai bune condiții de desfăşurare. Publicul va fi informat despre istoria acestor păpuşi sensibile şi va avea posibilitatea să afle detalii despre „meseria” de colecționar de la cei doi expozanți.


La început de octombrie, în cadrul Festivalului „Ziua Zâmbetului de Copil”, se va încheia, în cadrul unor happeninguri, această inedită expoziție.

poza 2 poza 3 received_1115234438551152

Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Un gand despre “Cea mai mare expoziție de păpuşi de porțelan organizată în România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Trafic