ortooxacell kiss2022.gif Flax

Cultură de cannabis într-un solar din Băleni. Producția era comercializată în comunele din jur (VIDEO)

 

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate, sprijiniți de polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, au pus în executare 7 mandate de percheziție domiciliară, la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere în vederea consumului ilicit de droguri de risc.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au indisponibilizat aproximativ 100 de grame de cannabis, 11 fragmente de tulpină susceptibile a conține fluorescență de cannabis, 2 cântare de precizie, 1 grinder, 1 fragment de comprimat de ecstasy, semințe de cannabis, 8 telefoane mobile, precum și instrumente necesare creșterii și dezvoltării plantelor de cannabis.

Investigația penală s-a desfășurat în perioada iunie-iulie a.c., sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmbovița, fiind documentată activitatea unui grup infracțional, care acționa în localitățile Băleni, Dobra, Finta și Cojasca.

Din cercetări a rezultat faptul că trei persoane ar fi înființat, într-un solar situat în extravilanul comunei Băleni, o cultură de cannabis, drogurile obținute fiind folosite pentru consum propriu și pentru distribuirea către consumatori.

În activitatea infracțională, atât în ceea ce privește traficul, dar și consumul de droguri, ar fi fost implicate 8 persoane.

La activități, au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Dâmbovița, fiind asigurat suportul de specialitate de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media