CONTROVERSE: Elevii de la Economic se simt în cuşcă

“VREM LIBERTATE!” este mesajul pe care un grup de elevi din cadrul colegiului târgoviştean ni l-a transmis pe adresa redacţiei.

Adolescenţii susţin că nu le este permis să iasă din clădirea şcolii în timpul orelor şi că, dacă ar lua puţin aer curat şi ar face mişcare, energia lor ar fi îmbunătăţită. „Ni s-a încălcat dreptul la odihnă, la relaxare. O şcoală ar trebui să ne înveţe cum să devenim mai puternici, cum să ne apărăm drepturile umane. Dacă vor să ne pedepsească, sunt doar un exemplu negativ, sunt doar o cale rapidă către distrugerea noastră. Suntem ţinuţi ca-ntr-o cuşcă! Dacă vrem să chiulim, chiulim şi stând pe hol. Închiderea uşilor nu face decât să ne determine să vrem să plecâm cât mai repede!”, susţin elevii.

Conducerea liceului aduce însă explicaţia: “Poate vedea oricine că e plină curtea şcolii în pauze. Însă în afara liceului nu se pleacă decât cu bilet de voie. Problema cu care ne confruntăm este că elevii de clasa a XII-a nu vor să mai stea la şcoală. Ei trebuie să înţeleagă faptul că, deşi termină în curând cursurile, trebuie să stea la şcoală”, ne-a spus prof. Suzana Ilie, directorul colegiului.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 5 ganduri despre “CONTROVERSE: Elevii de la Economic se simt în cuşcă

 • 12 mai 2015 at 22:18
  Permalink

  Sigur problema este din partea elevilor? Daca da, de ce in alte licee nu se întampla asa?

  Reply
  • 17 mai 2015 at 11:56
   Permalink

   În alte licee nu se întâmplă AȘA pentru că, fie se aplică ROFUIP, fie elevii sunt lăsați de capul lor !

   Aici s-a vrut ceva deosebit și chiar a ieșit… !

 • 12 mai 2015 at 14:29
  Permalink

  Cu siguranta elevii acestui liceu au destul timp liber la dispozitie pentru relaxare, odihna si plimbari in aer liber in afara orelor de curs, care de altfel nu cred ca insumeaza mai mult de 5-6 ore pe zi, 5 zile pe saptamana. In rest, ar putea sa priveasca liceului ca pe un job la care vrei, nu vrei, prezenta este obligatorie.

  Reply
 • 12 mai 2015 at 11:51
  Permalink

  răspunsul doamnei nu are nimic de a face cu pauzele.. nu o sa bage nimeni in seamă articolul

  Reply
  • 12 mai 2015 at 16:26
   Permalink

   Deja s-au luat masuri si ne putem bucura din nou de pauza.

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro