Colegiul Economic “Ion Ghica” Târgoviște a primit titlul de Școală Antreprenorială

Miercuri, 24 mai 2017, in cadrul unui eveniment organizat de Junior Achevement Romania la Ateneul Roman, cu participarea Ambasadorului Statelor Unite la Bucuresti si in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale, Colegiul Economic “ION GHICA” Targoviste a primit titlul de SCOALA  ANTREPRENORIALA.
Gala JA Hall of Fame – Investeste in educatie este un eveniment anual in cadrul caruia sunt premiate scoli, universitati si companii pentru activitatea de educatie antreprenoriala desfasurata sub forma programelor, proiectelor si competitiilor si pentru srijinul financiar si prin activitati de voluntariat oferit promovarii si dezvoltarii acestui tip de educatie.
Pentru Colegiul Economic “Ion Ghica” acest titlu este confirmarea unei activitati de 21 de ani de educatie antreprenoriala, inceputurile fiind in anul 1996 cand scoala a fost inclusa in programul Junior Achievement Romania, parte a programului Junior Achievement Worldwide USA si intrat in Romania in 1993.
JA este cea mai mare si mai dinamica organizatie internationala de educatie economica si antreprenoriala, programele  fiind urmate in 39 de tari din Europa si 121 din intreaga lume.
Profesorii si elevii Colegiului Economic sunt recunoscatori pentru distinctia primita si mandri ca, de acum, scoala lor este “de 3 ori scoala” – Scoala Europeana, Scoala Google for Education si Scoala Antreprenoriala.Este o scoala in care elevii sunt inspirati si pregatiti pentru a reusi in cariera si in viata prin incurajarea initiativei, profesionalismului si dezvoltarii unor competente esentiale pentru viata personala si profesionala.
 
Suzana Ilie
Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro