Colegiul Economic “Ion Ghica” Târgovişte caută viitori antreprenori

Instituţia de învăţământ este parteneră într-un proiect cu finanţare europeană cu titlul “Învață cu noi să devii antreprenor!” şi se află în etapa de selecție a grupului țintă de elevi.
Vor fi aleși 100 de elevi din clasele a XI a și a XII a, din colegiu care:
– sunt înmatriculaţi în sistemul naţional de învăţământ secundar superior în anul școlar 2014/2015 în clasele a XI /XII a;
– sunt cetățeni români sau al unui stat membru al Uniunii Europene cu domiciliul/reședința stabilă în România, respectiv în județul Dâmbovița;
– nu au beneficiat de servicii de consiliere în carieră în cadrul programului POSDRU;
– nu au participat la activități tip “Firma de exerciţiu” în cadrul programului POSDRU, DMI 2.1 “Tranziția de la școală la viața activă”.
– nu provin de la clasele la care profesorii coordonatori ai firmelor de exercițiu își desfășoară activitatea didactică.

Depunerea și evaluarea dosarului de selecție se face la sediul colegiului, în perioada 16 februarie – 31 martie 2015, până la ora 16.00.
Evaluarea dosarelor de candidatură se va realiza în perioada 01 aprilie – 03 aprilie 2015, iar rezultatul evaluării va fi ADMIS / RESPINS, după caz.
Dacă numărul elevilor cu punctaje egale depășește numărul elevilor care vor forma grupul țintă, se aplică criteriul de departajare: media generală din clasa a X-a sau a XI-a după caz.

Elevii vor putea depune şi contestaţii, în termen de 24 ore de la publicarea rezultatelor, iar soluționarea se va face în termen de 24 de ore de la încheierea termenului limită de depunere.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro