Călin Oros, despre un nou mandat ca rector al UVT: „Îmi doresc să meargă foarte bine universitatea și cred că în următorii patru ani pot să finalizez proiectele care s-o stabilizeze”

 

Actualul rector al Universității Valahia Târgoviște, Călin Oros, a confirmat recent, într-o conferință de presă, că va candida pentru un nou mandat anul viitor, în luna februarie, când vor avea loc alegerile pentru această funcție.

Sunt proiecte pe care vreau să le finalizez. După cum știți, încetul cu încetul, devin cel mai bătrân om din această universitate în sensul de vechime. Eu am fost cea de-a 6-a persoană care s-a angajat cu carte de muncă în universitate. La momentul de față mai sunt doi profesori în universitate care sunt mai vechi decât mine aici. Am crescut, am îmbătrânit în universitate și probabil că de aici vreau să ies la pensie. Îmi doresc să meargă foarte bine universitatea și cred că în următorii patru ani pot să finalizez proiectele care s-o stabilizeze și să fiu liniștit că am de unde să ies la pensie. Visul meu este să facem din Valahia un mic Oxford cu teoria că universitatea a crescut în mijlocul orașului cu ajutorul acestui oraș, iar acum este momentul ca universitatea să-și plătească datoriile față de oraș și să reconstruiască orașul în jurul universității, pentru că orașul trebuie clar reconstruit din punct de vedere economic, reindustrializat și asta nu se poate face decât în jurul universității”-Călin Oros, rector UVT

În fapt, procesul electiv la Universitatea Valahia Târgoviște încep în data de 21 ianuarie 2016, cu alegerile în departamentele din structurile facultăților și se încheie în lunile aprilie-mai, cu numirea prorectorilor, selectarea decanilor și numirea prodecanilor.

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Călin Oros, despre un nou mandat ca rector al UVT: „Îmi doresc să meargă foarte bine universitatea și cred că în următorii patru ani pot să finalizez proiectele care s-o stabilizeze”

  • 29 septembrie 2015 at 18:25
    Permalink

    O fabrica de analfabeti cu diploma! Singurul castig al absolventilor poate fi o cariera politica de succes….de asa ceva au nevoie super-politicienii nostri! Cat mai prost si hot,cu atat mai bun! Asa studenti,asa profesori!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro