BAC 2018: Doi elevi eliminați la proba de evaluare a competențelor de comunicare în limba română

La Proba A a examenului de Bacalaureat 2018 cea de  evaluare a competențelor de comunicare în limba română desfășurată în perioada 12-13 februarie au fost înscriși 2954 candidați, din care 38 au fost absenți și doi candidați au fost eliminați pentru utilizarea telefonului mobil în timpul probei. Cei mai mulți candidați 1883, au obținut nivelul de competență experimentat, în timp ce, 388 au obținut nivelul de competență mediu.

A fost susținută și Proba D – de evaluare a competențelor digitaleDeși  aceasa ar fi trebuit să debuteaze pe 16 februarie, la nivelul județului Dâmbovița a fost începută în data de 15 februarie la Colegiul Național ”I. L. Caragiale” Moreni din cauza lipsei unui număr de calculatoare corespunzător numărului de candidați pentru cele trei zile de probă existente în calendarul examenului de bacalaureat. Ministerul Educației Naționale a aprobat desfășurarea acestei probe în avans.


Proba C – de evaluare a comptențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională va reuni 2874 candidați și va începe în data de 21 februarie. Majoritatea elevilor  susțin examenul la limba engleză (2535), iar la limba franceză vor susține 318. Un număr de 17 candidați vor susține proba la limba italiană, iar 4 la limba spaniolă.

În Dâmbovița, s-au înscris pentru examenul de Bacalaureat 3384 candidați (2912 din promoţia curentă şi 472 din promoţii anterioare).

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca