A sunat clopoţelul!

La primele ore ale dimineţii clopoţelul a sunat pentru două dintre cele mai importante colegii naţionale târgoviştene şi judeţene. Este vorba despre Colegiul Naţional Ienăchiţă Văcărescu şi despre Colegiul Naţional Constantin Carabella, care şi-au primit elevii şi cadrele didactice în clădiri parţial renovate şi bine echipate.

În prima zi a anului şcolar 2013 – 2014 autorităţile locale şi judeţene au ţinut să fie alături de elevi. Astfel, preşedintele CJ Dâmboviţa, împreună cu prefectul Victor Sanda, dar şi consilieri locali şi judeţeni ai PNL Dâmboviţa, alături de deputatul Ion Pârgaru dar şi liderul PSD Târgovişte, Cristian Stan, au fost alături de elevii celui mai premiat colegiu din Dâmboviţa, Ienachiţă Văcărescu.

Prefectul Victor Sanda, vădit emoţionat, a mărturisit celor prezenţi că şi el a absolvit cursurile liceale la Ienăchiţă Văcărescu şi i-a îndemnat pe elevi să se bucure de anii de liceu, pentru că sunt cei mai frumoşi.

La final cheia liceului a fost înmânată de către cele mai bune eleve ale liceului, boboceilor.

La Colegiul Constantin Carabella oficialităţile nu s-au mai înghesuit ca anii trecuţi, însă alături de cadrele didactice şi de elevi a fost preşedintele PNL Târgovişte, Gabriel Cristache, alături de consilierii locali şi judeţeni ai PNL.

Gabriel Cristache s-a întors cu mare emoţie la liceul unde şi-a petrecut cei mai frumoşi ani din viaţă mărturisind celor prezenţi că este „carabellist”. „Prestigiul acestui liceu, la care voi toţi sunteţi elevi acum, este unul care a fost câştigat cu multă trudă atât de elevii care au învăţat de-a lungul timpului aici, cât şi de profesori. Voi trebuie acum să ţineţi ştacheta sus, să arătaţi că sunteţi cei mai buni!” a spus preşedintele PNL Târgovişte.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “A sunat clopoţelul!

  • 16 septembrie 2013 at 14:40
    Permalink

    Ce cauta analfabetul de militian Radulescu Catalin (Capra) la deschiderea anului scolar la Ienachita ?Domna directoare,ca fost elev al liceului in promotia de aur a anului 1978,cand stiu ce a insemnat locul unde ati facut astazi fotogrfia (mai ales dupa seismul din 1977)ma revolt cand il vad pe “Capra” (absolvent la Garabela cand liceul era parca industrial),fotografiindu-se in acest sanctuar al tineretii mele si a atator generatii.In locul dvs. invitam fosti dascali ai liceului,fosti elevi astazi nume sonore in Romania in diverse domenii,fostii directori insa in niciun caz pe “Capra”

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro