Producătorul Livas Clothing a deschis magazinul online: per-lei.ro

Producătorul Livas Clothing a deschis un magazin online. Acesta are aceeași denumire cu magazinul fizic al producătorului – PER LEI,  aflat la Târgovişte pe Calea Domnească (lângă Valleriana Med). La adresa Per-lei.ro clientele pot găsi cele mai noi creații ale producătorului, la prețuri fără concurență.

Calitatea materialelor şi a manoperei, precum şi designul hainelor produse de Livas Clothing sunt recunoscute la nivel internaţional. Producătorul târgoviştean a fost invitat la Paris în Expoziţia Internaţională Premiere Vision, care reuneşte producători din domeniu din întreaga lume, selectaţi pe baza rezultatelor şi a calităţii produselor pe care le oferă.

Livas Clothing este o afacere de familie, începută în 1994 și  de către cipriotul John Ioannou, care a început această activitate de la 0 și a construit-o până la o  capacitate de peste 2.000.000 articole de îmbrăcăminte pe an.

Per-lei.ro este soluția ideală pentru femeia modernă, al cărei timp este limitat, dar care își dorește produse de calitate, la un preț corect.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro