Producătorul Livas Clothing a deschis magazinul online: per-lei.ro

Producătorul Livas Clothing a deschis un magazin online. Acesta are aceeași denumire cu magazinul fizic al producătorului – PER LEI,  aflat la Târgovişte pe Calea Domnească (lângă Valleriana Med). La adresa Per-lei.ro clientele pot găsi cele mai noi creații ale producătorului, la prețuri fără concurență.

Calitatea materialelor şi a manoperei, precum şi designul hainelor produse de Livas Clothing sunt recunoscute la nivel internaţional. Producătorul târgoviştean a fost invitat la Paris în Expoziţia Internaţională Premiere Vision, care reuneşte producători din domeniu din întreaga lume, selectaţi pe baza rezultatelor şi a calităţii produselor pe care le oferă.

Livas Clothing este o afacere de familie, începută în 1994 și  de către cipriotul John Ioannou, care a început această activitate de la 0 și a construit-o până la o  capacitate de peste 2.000.000 articole de îmbrăcăminte pe an.

Per-lei.ro este soluția ideală pentru femeia modernă, al cărei timp este limitat, dar care își dorește produse de calitate, la un preț corect.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro