Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022

CCIA Dâmboviţa vrea să repornească Fundaţia „Şcoala Română de Afaceri”

Şcoală Română de Afaceri la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Dâmboviţa!  Potrivit preşedintelui CCIA Dâmboviţa, Valentin Calcan, încă de la înfiinţare, rolul principal al acestei fundaţii a fost acela de a ajuta procesul de învăţământ profesional şi procesul de învăţământ tehnic universitar, pentru că prin Şcoala Română de Afaceri se pot face şcolarizări pentru deprinderea de competenţe profesionale. Acesta nu a funcționat în ultimii ani.

Am decis repornirea Fundaţiei Şcoala Română de Afaceri a Camerei de Comerţ şi Industrie Dâmboviţa. Trebuie să vă spun că nici eu nu ştiam mare lucru despre această şcoală de afaceri. M-am informat foarte rapid şi spre bucuria mea am aflat că este o fundaţie, eu i-aş spune o instituţie care poate să aibă un rol extraordinar în viaţa noastră. Şcoala Română de Afaceri a fost înfiinţată odată cu Camera de Comerţ, după revoluţie, şi s-a dorit  a fi o fundaţie care să ajute în special la tot ce înseamnă procesul de învăţământ profesional şi procesul de învăţământ tehnic universitar.

CITEȘTE și:  Cornel MĂRCULESCU  – Casa Sache Poroinean

 

Prin Şcoala Română de Afaceri se pot face şcolarizări astfel încât fiecare în parte să poată deprinde competenţe profesionale. Am găsit Şcoala Română de Afaceri uşor blocată, dar o repornim. Prin statut, preşedintele Fundaţiei Şcoala Română de Afaceri este preşedintele CCIA Dâmboviţa, iar vicepreşedinte va fi d-ul Cristi Puşcaru”, a declarat noul preşedintele al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Dâmboviţa, Valentin Calcan.

…………………………………………..

CITEȘTE și: Anunț preventiv al polițiștilor! Zilele și intervalul orar în care se vor desfășura acțiuni în Târgoviște

 

 

CITEȘTE ȘI: Câștigă, de Valentine’s Day, un weekend în Class Park Târgoviște și o cină romantică!

 

 

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo
kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media