Câștigă, de Valentine’s Day, un weekend în Class Park Târgoviște și o cină romantică!

Fotografii cu caracter ilustrativ. Sursa – classpark.ro

În Class Park Residence multe cupluri de îndrăgostiți și-au jurat iubire și au întemeiat familii fericite! De aceea Ziua Îndrăgostiților este perfectă în care să câstigați un weekend romantic, în Class Park Residence, și să vă bucurați de o cină romantică. Iubirea e cel mai frumos lucru și o poți împărtăși cel mai bine într-un apartament nou plin de energie bună.

Cum poți fi câstigătorul unui week-end romantic în Class Park?
Intră pe pagina de facebook Class Park https://www.facebook.com/classpark.targoviste/
dă un like la pagină, intră pe promoție și dă share. Apoi lasă un comment de dragoste către partener sau partenera! Nu uita să intri de acolo în pagina www.classpark.ro/apartamente și să lași datele de contact.
Class Park Târgoviște va trage la sorți pe 13 Februarie, când va fi desemnat cuplul câștigător.

De ce să dăruiți iubire în Class Park?
Un apartatament nou în Class Park Târgoviște, în care să te simți ca acasă, e un cadou minunat pentru cea mai dragă persoană din viața ta. Poți face din Valentine’s Day o zi memorabilă. Class Park Târgoviște e un loc unde te poți regăsi într-un mediu modern, cu mulți tineri, unde poți să îți faci cu usurință prieteni și să găsești oameni minunați, ca tine. În plus, să îți surprinzi partenerul sau partenera cu o asemenea surpriză, merită tot efortul. Își mai spunem și că veți avea un frigider plin de bunătăți, pentru că dragostea trece și prin stomac.

Ce o să faceți de Valentine’s day!
Câștigătorul va fi așteptat în Class Park, unde o să i se predea cheile apartamentului în care va sta împreună cu persoana iubită de vineri până duminică. Aici, cei doi se vor bucura de confort, frumusețe și liniste! Apoi o cină romantică îi va aștepta, la unul din cele mai renumite restaurante din Târgoviște. Cuplul îndrăgostit va putea sta în casă, în apartamentul de Valentine’s Day, pentru filme romantice la TV. Un mic dejun făcut cu dragoste, plimbări în parcurile Clas Park, jogging, noi prieteni pot completa un weekend de neuitat!

Trebuie doar să intrați pe pagina de facebook a Class Park! Găsiți promoția de Ziua Îndrăgostiților, dați like+share+comment și lăsați datele de contact.

Class Park Târgoviște te așteaptă cu drag!


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro