Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Dâmboviţa se reorganizează pe patru secţiuni

  • „Eu cred că interesul fiecărui agent economic, al fiecărui întreprinzător este pe o anumită zonă şi eu cred că noi, Camera de Comerţ, trebuie să mergem cu informaţii ţintite către fiecare în parte”, Valentin Calcan

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Dâmboviţa se reorganizează pe secţiuni! Noul preşedinte al CCIA Dâmboviţa, Valentin Calcan declară că vrea ca oamenii de afaceri din judeţ să se regăsească mult mai uşor în cadrul celor patru secţiuni care vor funcţiona în cadrul instituţiei. Este vorba de  secţiunea comerţ şi servicii; secţiunea industrie, construcţii şi transporturi; secţiunea agricultură şi industrie alimentară şi secţiunea turism care vor face parte din noua structură a Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Dâmboviţa.

Aş vrea să reorganizez CCIA Dâmboviţa pe secţiuni. Nu am avut aşa ceva în judeţul Dâmboviţa, putem s-o facem pe secţiuni, alte judeţe au o tradiţie în acest sens. Aş vrea să fac patru secţiuni, respectiv secţiunea comerţ şi servicii, secţiunea industrie, construcţii şi transporturi, secţiunea agricultură şi industrie alimentară şi secţiunea turism. Eu cred că interesul fiecărui agent economic, al fiecărui întreprinzător este pe o anumită zonă şi eu cred că noi, Camera de Comerţ, trebuie să mergem cu informaţii ţintite către fiecare în parte. De aceea, a ne organiza pe secţiuni în care întreprinzătorii să se poată întâlni, separat, pe domeniile lor de activitate, eu cred că este un lucru bun şi, din experienţa altor camere de comerţ, chiar a dat rezultate.

Sunt convins că pe fiecare dintre noi ne intereresză o anumită zonă de afaceri, pentru că a primii întotdeauna email-uri şi informări despre tot ce se poate face în lumea asta la un moment dat devine plictisitor şi e posibil ca uneori să dai un delete chiar la email-ul care ţi-ar fi putut aduce succes. Vom avea nevoie de aprobarea Adunării Generale, ceea ce înseamnă că va mai dura o perioadă de timp…”, a menţionat Valentin Calcan, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Dâmboviţa, astăzi, în cadrul conferinţei de presă pe care a susţinut-o la sediul CCIA, urmând ca astfel de întâlniri să aibă loc cel puţin o dată pe lună cu reprezentanţii mass media.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro