Anunț preventiv al polițiștilor! Zilele și intervalul orar în care se vor desfășura acțiuni în Târgoviște

În perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2019, pe raza municipiului Târgoviște s-au produs 176 de accidente de circulație, din care 37 grave, soldate cu decesul a 14 persoane și rănirea gravă a altor 30, principala cauza fiind neacordarea priorității de trecere pietonilor.

Astfel că polițiștii de la rutieră și cei de la locală vor avea acțiuni comune în mai multe zile, luna aceasta. Ca măsură preventivă și pentru atenționarea șoferilor să fie atenți în trafic, IPJ a transmis public zilele și orele la care vor avea loc acțiunile.

Pentru prevenirea accidentelor de circulatie generate de nerespectarea regulilor de circulatie privind acordarea prioritatii de trecere pietonilor angajati regulamentar in traversarea strazii, va informam ca, in zilele de 6,7,11,13,17,19,20,25 si 27 februarie a.c., in intervalul orar 10:00-16:00, politistii din cadrul Politiei Mun. Targoviste- Biroul Rutier, in colaborare cu efective de la Politia Locala, vor organiza actiuni in mun. Targoviste si se vor deplasa in incinta dispeceratului de supraveghere video din cadrul Primariei Mun. Targoviste pentru monitorizarea camerelor de supraveghere a traficului rutier.” a transmis IPJ Dâmbovița.

……………… …

CITEȘTE și:  Intervenție dificilă, în condiții de vânt puternic, pentru salvarea unei case, la Dragomirești

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro