Anunț preventiv al polițiștilor! Zilele și intervalul orar în care se vor desfășura acțiuni în Târgoviște

În perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2019, pe raza municipiului Târgoviște s-au produs 176 de accidente de circulație, din care 37 grave, soldate cu decesul a 14 persoane și rănirea gravă a altor 30, principala cauza fiind neacordarea priorității de trecere pietonilor.

Astfel că polițiștii de la rutieră și cei de la locală vor avea acțiuni comune în mai multe zile, luna aceasta. Ca măsură preventivă și pentru atenționarea șoferilor să fie atenți în trafic, IPJ a transmis public zilele și orele la care vor avea loc acțiunile.

Pentru prevenirea accidentelor de circulatie generate de nerespectarea regulilor de circulatie privind acordarea prioritatii de trecere pietonilor angajati regulamentar in traversarea strazii, va informam ca, in zilele de 6,7,11,13,17,19,20,25 si 27 februarie a.c., in intervalul orar 10:00-16:00, politistii din cadrul Politiei Mun. Targoviste- Biroul Rutier, in colaborare cu efective de la Politia Locala, vor organiza actiuni in mun. Targoviste si se vor deplasa in incinta dispeceratului de supraveghere video din cadrul Primariei Mun. Targoviste pentru monitorizarea camerelor de supraveghere a traficului rutier.” a transmis IPJ Dâmbovița.

……………… …

CITEȘTE și:  Intervenție dificilă, în condiții de vânt puternic, pentru salvarea unei case, la Dragomirești

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro