Agenda parlamentară: Iancu Caracota (PNL) – Au sau nu au finanțare ANL-urile din Găești?

Noile locuințe ANL, aflate pe lista de investiții a MDRAP pentru orașul Găești, ar trebui să primească finanțare anul viitor. Sitația este, însă, incertă până la apariția proiectului de buget. Senatorul PNL, Iancu Caracota, a solicitat informații suplimentare Ministerului Dezvoltării cu privire la finanțarea investiției de la Găești:

În urma unei interpelări adresate Ministerului pe care îl conduceţi, în luna iulie a anului curent, mă asiguraţi prin adresa nr. 63.075/MDRAP/06.06.2018 că obiectivul de investiţii – „Locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, judeţul Dâmboviţa, str. Fundătura 1 Decembrie, etapa II A1”, va beneficia de finanţarea necesară de la bugetul de stat în exercițiul financiar următor, respectiv în anul 2019.

Astfel, având în vedere că în această perioadă se conturează proiectul legii bugetului de stat pentru anul 2019, vă solicit să-mi comunicați dacă obiectivul de investiţii, în cauză, va beneficia de alocarea fondurilor necesare pentru demararea lucrărilor.” este întrebarea adresată de Caracota.

 

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro