TITU: Un tânăr de 33 de ani, din echipa lui Traian Niculae, a fost ales viceprimarul orașului!

Ieri, în prezenţa prefectului judeţului Dâmboviţa, Antonel Jîjîie, a avut loc şedinţa de constituire a Consiliului Local Titu, în cadrul căreia primarul orașului, Traian Niculae şi consilierii locali aleşi să-i reprezinte pe cetățenii orașului Titu în forul administrativ local, au depus jurământul de credinţă în cadrul şedinţei solemne.

Aleşii la alegerile din 5 iunie, au jurat, rând pe rând, să respecte Constituţia şi legile ţării şi să facă, cu bună credinţă, tot ce le stă în puteri şi pricepere pentru binele locuitorilor orașului Titu.

Totodată, ieri a fost ales dintre consilierii locali și noul viceprimar al orașului Titu, în persoana lui Rădoi Teodor, în vârstă de 33 de ani, de profesie economist, consilier PNL. Rădoi Teodor  a activat atât în domeniul financiar-bancar, ocupând funcții de conducere, cât și în mediul privat, unde are și experiență în accesarea fondurilor europene.

Noul viceprimar a fost ales cu 13 voturi pentru și 4 voturi împotrivă. Din partea PSD nu a fost niciun candidat pentru functia de viceprimar.

Așadar, noua echipă administrativă a orașului Titu, pentru următorii 4 ani, este următoarea:

Niculae Traian –primar

Rădoi Teodor  – viceprimar și consilier PNL

Consilieri ai Partidului Național Liberal : Chițu Gabriela, Stan Marin, Ion Toma Emil, Ciobanu Mihaela, Dragna Cătălin, Stan Daniela, Ion Dumitru, Cristescu Cristian, Păun Nicolae, Marin Aurelian, Hrehoreșen Oana, Sandu Adrian Marius.

Consilieri ai Partidului Social Democrat : Oprea Vlad, Bărculeț Pavel, Andrei Mihai și Dafina Laurențiu.

titu (1) titu (2)


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro