TÂRGOVIȘTE: Prea săraci pentru a nu prefera să stea printre șobolani?

   O situație semnalată de un cititor arată cum sărăcia merge mână-n mână cu mizeria. Este vorba despre blocul de locuințe sociale al Primăriei Târgoviște, aflat pe strada Laminorului. În imobil locuiesc câteva zeci de familii, majoritatea cu mulți copii. Blocul a fost cumpărat de primărie pe vremea primarului Iulian Furcoiu, de la fostul SARO, și reabilitat complet pentru a asigura spații pentru târgoviștenii care nu-și permit alte locuințe.

    Din păcate, locatarii aleg, zilnic, să trăiască în mizerie. Oamenii aruncă gunoiul de la geamurile imobilului. Adesea cei câțiva arbori sunt plini de pungi, mizerie, haine murdare, iar în gunoiul care se strânge lângă bloc, șobolanii au parte permanent de un festin. Conform primarului Cristian Stan, societatea specializată a Primăriei Târgoviște curăță zona și de două ori pe săptămână.

    Fiind cazuri sociale, nu pot fi evacuați, mai ales că nu se poate stabili exact cine este cel care face mizerie. Este, însă, evident că toți locatarii constribuie. Singura soluție ar fi educația. Dar aceasta este calea cea mai lungă și mai grea.

Valeriana

PNL AldeGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro