TÂRGOVIȘTE: Cât mai durează lucrările la Șoseaua Găești? 3000 de mașini intră, dimineața, în oraș prin această zonă

Primăria Târgoviște anunță că se lucrează la turnarea celui de-al doilea strat de asfalt, dar și la canalizația subterană care va prelua actualele rețele de utilități supraterane de pe Șoseaua Găești, unul din punctele de intrare în municipiul Târgoviște. Conform oficialităților, numai între orele 7:00 – 8:00, 3000 de mașini intră în municipiu prin această zonă. Finalizarea lucrărilor este programată pentru toamnă.
Cel târziu în această toamnă, strada pe care intră în Târgoviște cele mai multe mașini (în zilele lucrătoare, în fiecare dimineață pe aici intră peste 3000 de autoturisme), va arăta impecabil!
 Încă un aspect vreau să mai adaug. Necesitatea a făcut ca zilele trecute să merg la București. Poate că sunt puțin subiectiv, poate ca sunt animat și de un sentiment firesc de patriotism local, însă pot spune că, în pofida unei diferențe uriașe de buget, orașul nostru are o infrastructură decentă în raport cu municipiul București. Șoseaua Chitilei și Calea Griviței reprezintă numai 2 exemple de străzi care înregistrează cote foarte mari de trafic, însă oferă condiții precare de utilizare. Menționez că nu am urmărit să fac o comparație, însă inevitabil sunt nevoit să fiu atent la detalii.
 În concluzie, deși mai sunt foarte multe lucruri de pus la punct în urbea noastră, vă asigur că fac tot ceea ce depinde de mine pentru a mă ridica la înălțimea așteptărilor și pentru a mă putea uita, cu mândrie și cu sentimentul datoriei împlinite, în ochii oricărui târgoviștean, atât astăzi, cât și în momentul în care misiunea mea administrativă se va fi încheiat!” a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan.
Lucrările determină timpi de așteptare mai mari în traficul zonei, de aceea șoferii sunt sfătuiți să ia în calcul aglomerația și să circule cu prudență până la finalizarea lucrărilor.
Reasfaltarea Șoselei și amenajarea trotuarelor este cea mai importantă reabilitare a zonei de la construcția șoselei.
Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro