Să râdem cu Cătălin Rădulescu! De Cătălin Rădulescu! – VIDEO

Cel mai bun consilier local târgoviștean, când e să râdă de alții, este social democratul Cătălin Rădulescu. Probabil i-a intrat în reflex, așa că nu mai ține cont! Când e să râdă, râde de oricine, chiar și de el. În ultima ședință CLM, cu un rânjet satisfăcător că i-a prins pe alții cu prostia, Rădulescu l-a luat la întrebări pe un funcționar al primăriei cu privire la aberația de înfrățire dintre Târgoviște și Miami, respectiv New York. În stilul caracteristic, Rădulescu l-a tot chestionat pe funcționar, dacă a văzut articolul de presă, subliniind printre rânduri că nu e admisibil așa ceva într-un raport oficial.

Perfect de acord! Doar că nu funcționarul chestionat a scris sau semnat tâmpenia cu înfrățirea, ci chiar Rădulescu însuși.  Numele său apare în anexa documentului, într-o hotârâre din 2014. Planul cu Miami și New York a fost asumat și prezentat plenului CLM de către Comisia locală de Ordine Publică. Rădulescu facea parte din comisie ca și consilier local la primul mandat, fiind una din persoanele care semnează tâmpenia. De altfel, și în acest mandat consilierul PSD, Rădulescu, face parte din aceeași comisie.

Drept pentru care, dacă e să râdem de cineva, să râdem de consilierul Rădulescu, pentru că el este unul din comicii care au  înfrățit Târgoviștea cu Miami și New York. Dacă nu ar fi pe banii municipalității, Rădulescu ar fi chiar haios!

: 4 ganduri despre “Să râdem cu Cătălin Rădulescu! De Cătălin Rădulescu! – VIDEO

 • 20 august 2016 at 9:34
  Permalink

  normal că s-a rîs, eu îi dau dreptate lu’ omu
  păi una i s’a spus, Maiami, și alta i s’a dat la semnat, Miami (acolo unde crocodilii fac parașutism!)
  ca să nu mai vorbim de NY…
  iar voi sînteți niște cîrcotași pricinoși 😉

  Reply
 • 19 august 2016 at 12:28
  Permalink

  Acest analfabet n-are ce cauta printre oamenii politici asa ca ,,rade prostul ca surda-n hora,, vorba unui alt copiator pesedist. Sictir fost politist pensionat pe caz de…inima rea(proasta)!

  Reply
 • 19 august 2016 at 9:56
  Permalink

  Capra nu rade , behaie !

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro