Reprezentanţii Renault i-au arătat lui Cioloş noile modele Duster care pot fi folosite în diferite situaţii de salvare

„Ne dorim nu doar construcţia de autoturisme, dar şi — aşa cum statul investeşte — sectorul privat să investească din ce în ce mai mult în partea de cercetare-dezvoltare. Nu doar pentru că acesta este viitorul dezvoltării sectorului industrial, dar şi pentru că România are un potenţial de valorificat în acest domeniu al ingineriei, al cercetării, dezvoltării şi inovării aplicate. Cred că a sosit vremea să creăm condiţii din ce în ce mai bune pentru ca aceşti specialişti români care în momentul de faţă sunt nevoiţi să meargă în altă parte pentru a câştiga mai bine şi pentru a-şi pune în valoare competenţele, să poată să rămână în ţară şi să contribuie la dezvoltarea performanţei şi a competitivităţii sectorului industrial”, a afirmat premierul, aflat în vizită de lucru la Centrul Tehnic Titu al Grupului Renault.

El a precizat că o cincime din activitatea de cercetare, inovare, dezvoltare a întregului grup Renault este făcută în România. „Sper să vedem în anii care vin din ce în ce mai multe mari grupuri producătoare de automobile care să investească nu doar în partea de producţie, dar şi în partea de cercetare, dezvoltare, inovare”, a adăugat primul ministru. Premierul s-a declarat încântat că România are un asemenea investitor care asigură 3% din PIB-ul ţării. Pe de altă parte, a lăudat munca cercetărorilor de la Titu, dar şi modelul Dacia Duster automată. Reprezentanţii CRT i-au prezentat modelele Duster care pot fi folosite în diferite situaţii de salvare pe drumuri accidentate.

La vizita de lucru a premierului Ciolos la Centrul Tehnic Renault Titu a participat si primarul orasului Titu, dl. Traian Niculae.

 5g3g-1024x632

big_spf_2210

Preluare gazetadetitu.ro

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro