PUCIOASA: Constructorul care trebuia să ridice PROFI dă în judecată primăria orașului

Constructorul care trebuia să ridice supermarketul Profi din Pucioasa acționează în instanță primăria orașului. Totul datorită faptului că deși PUZ-ul a fost aprobat în luna octombrie a anului trecut, nici până la acest moment primăria urbei nu a eliberat autorizație de construcție.

“Am depus o solicitare încă de la aprobarea PUZ-ului. Ni s-au cerut tot felul de clarificări și completări, inutile și nefolositoare în opinia noastră. am depus tot ceea ce a cerut primăria. ultima completare am făcut-o în luna martie. Au trecut 30 de zile cât prevede legea și tot nu am primit autorizație. Nu avem altă soluție decât calea instanței”, a declarat pentru Gazeta Dâmboviței reprezentantul constructorului.

Proiectul ar fi trebuit să fie gata în luna decembrie, dar acest lucru nu mai este posibil datorită întârzierilor. Conform constructorului, Profi este de acord să mai prelungească termenul dar există totuși pericolul ca investitorul să renunțe la proiect, pierzându-se astfel 30 de locuri de muncă.

Orașul Pucioasa nu are în acest moment nici un magazin de tip supermarket, deși locuitorii îți doresc o asemenea investiție pentru a putea achiziționa produse la prețuri mai mici, dintr-o ofertă mai bogată. Dacă va fi construit, magazinul va avea parter şi etaj, și va fi amplasat pe strada Republicii din Pucioasa, lângă autogara Atyc.


Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 7 ganduri despre “PUCIOASA: Constructorul care trebuia să ridice PROFI dă în judecată primăria orașului

 • 16 mai 2016 at 14:47
  Permalink

  Ce treaba are constrcutorul cu autorizatia de construire? Poate beneficiarul vrea sa dea in judecata primaria, nu constructorul!

  Reply
 • 6 mai 2016 at 10:52
  Permalink

  Dl Danut a cautat sa si puna viata personala cea tumultoasa pe primul plan,sa-i ofere mai tinerei sale sotii o viata buna ,sa si vada propriile interese..Ce il interesa pe el ca noi ne rupem masinile pe strazi,ca n avem locuri de munca si nici macar un supermarket?Are el…e Matache Macelaru’ in floare.Si ce i merge!!
  Deja ne am saturat de acest om
  Lasa neeeee!!!

  Reply
 • 1 mai 2016 at 16:55
  Permalink

  Haideti sa va spun eu una…o stire 100000 % reala.
  Primarul si consilierii anul trecut in Octombrie..pe la sfarsitul lunii si-au luat 25.000 de euro spaga pt a vota in consiliu inceperea construirii acestui supermarket.
  Au luat banii si dupa aceea le-au aratat dej’tu mijlociu celor de la Proffi.Primarul Danu tBadau si toti consilierii,Veverita,Madaran au magazine in centrul orasului..inclusin primarul Badau are vreo 3-4 magazine…acum nu mai sunt pe numele sau,sunt in ”propretatea” unui angajat de-al sau,mana lui dreapta.Daca vreti investigati…este purul adevar.
  Si LIDL a vrut sa vina…dar primarul putred de corupt impreuna cu a sa camarila de consilieri au spus NU…chiar mai oameni buni nu v-ati intrebat chiar deloc de ce orasul statiune Pucioasa nu are niciun supermarket sau hypermarket??? Toate celelalte orase/orasele au 2-3 ..Pucioasa anului 2016 este zero la cest capitol.

  Reply
 • 28 aprilie 2016 at 0:02
  Permalink

  Pai normal…Badau a-ti vrut, Badau aveti… Nimic in doua mandate nu se vede.. Nu tu investitori, nu tu infrastructura…turismul balneo..mai exista? Sau lipseste cu desavarsire?

  Reply
 • 27 aprilie 2016 at 13:30
  Permalink

  Decat sa faca unul ca in Fieni cu mezeluri vechi si carne proaspata care miroase a cadavru, mai bine lasa alt magazin sa se faca

  Reply
 • 27 aprilie 2016 at 10:16
  Permalink

  sunt unele interese.chiar printre cei din c.l.care au magazine prin piata orasului.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro