PSD “recâștigă'” primarul care a fraudat BAC-ul și a strâns o datorie publică uriașă

Marin Păun “Iepure”, primarul comunei Ciocănești, este una dintre achizițiile PSD obținute în urma ordonanței care eliberează aleșii locali de partidul cu care au câștigat mandatul în 2012. În fapt, “Iepure” revine la partidul mamă din care a plecat în ianuarie 2012. Povestea traseismului lui “Iepure” este, însă, una specială chiar și în lumea politică.

În ianuarie 2012, pesedistul Păun era dat afară din PSD Dâmbovița în prag de campanie pentru alegerile locale. Pesediștii riscau scaunul de primar al localității, supărați că Păun dădea semne de colaborare cu Florin Popescu. Îngropat în datorii, edilul dorea ajutor financiar de la CJD și declara că ”membrii PSD nu considerau localitatea una importantă”. Curtat de PDL, Păun a devenit democrat liberal cu arme și bagaje, câștigând primăria pentru PDL.  În această joacă “de-a cui e primarul” datoria publică a localității ajungea la 18 milioane de lei (SIC!).

ciocanesti_600x402

După alegerile din 2012, Marin Păun democrat liberalul și-a dat seama că tot pe ai lui trebuie să îi convingă de importanța comunei. Și a început să plângă pe la ușile lui Adrian Țuțuianu. Doar avea nevoie de 18 milioane! În aceste condiții pedelistul a scos un scor formidabil la europarlamentare 61,99%… pentru PSD! Și ghiciți ce? A fost propus pentru excludere din PDL, pe motiv de colaborare cu PSD! Nu e frumos!

Dar mai frumos este o altă ispravă a primarului cu care a devenit cunoscut în întreaga țară. În 2007, la 50 de ani, “Iepure”‘ susținea Bacalaureatul la Grupul Şcolar „Constantin Brâncoveanu”din Târgovişte. La prima probă scrisă de limba şi literatura română de joi, s-a gândit că e mai bine ca altcineva să dea examenul în locul lui. Cine putea fi mai potrivit şi mai pregătit pentru un astfel de examen decât învăţătorul de la Şcoala Urziceanca din comuna dumnealui? Pe buletin şi pe legitimaţia de examen au fost lipite fotografiile învăţătorului George Marian Tudoran, în vârstă de 30 de ani. Comisia de examen şi-a dat seama de nepotrivire în momentul în care şi-au amintit că nu l-au văzut pe primar în sălile de examen şi au început să-l caute. În loc de primar l-au descoperit pe falsul candidat. Preşedintele comisiei a chemat poliţia care le-a întocmit dosar penal celor doi pentru fals privind identitatea, uz de fals şi fals material în înscrisuri oficiale.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 6 ganduri despre “PSD “recâștigă'” primarul care a fraudat BAC-ul și a strâns o datorie publică uriașă

 • 13 septembrie 2014 at 6:16
  Permalink

  Mai nene Mario,dar tu nu esti agramat?!,pai cum sa zici Ca Popescu si Tutuianu ‘ii tine” in puf.Treci matale pe la ora de gramatica si-o sa afli ca se spune’ii tin in puf”ca doar vorbim de mai multe persoane…apropo,cite clase ai tu?,ai mai multe ca trenul…?

  Reply
  • 17 aprilie 2016 at 1:16
   Permalink

   Wow, unul mai desptept decat celelat! virgula dupa semnul intrebarii? “cite” se scrie”cate” … ca doar vorbim – suna total aiurea. Baieti, la ce primar va-ti ales, e de inteles si nivelul vostru de educatie.

 • 4 septembrie 2014 at 17:08
  Permalink

  un caracter mizerabil ca de altfel majoritatea primarilor damboviteni. judetul asta nu poate sa prospere cu japite ca astia. aici e greseala si a lui popescu si a lui tutuianu ca ii tine in puf pe agramatii astia.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro