MÂINE, 30.03.2016, nu va fi apă în în Târgovişte, Aninoasa, Şotânga, Gura Ocniţei, Răzvad, Doiceşti şi Ulmi

Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa a solicitat, astăzi, 29 martie 2017, înlăturarea acestui material, din cauza faptului că este distribuit pe facebook ca o stire de actualitate. Cu regret am transmis şi Companiei că nu înlăturăm materiale de pe site, pentru ca alţii nu sunt atenţi la datele de publicare. 

ANUNT,

Va informam ca se va intrerupe alimentarea cu apa potabila pe data de 30.03.2016 orele 8:00 pana pe data de 31.03.2016 orele 5:00, in mun. Targoviste, precum si in comunele limitrofe (Aninoasa, Sotanga, Gura Ocnitei, Razvad, Doicesti, si Ulmi).
Intreruperea se va face in vederea efectuarii lucrarilor de racordare ale retelelor realizate pe proiectul PIDU A la retelele existente ale mun. Targoviste.
Lucrarile mentionate au ca obiect cresterea calitatii serviciului de distributie a apei potabile in zonele deservite.
Reluarea alimentarii cu apa se va face conform procedurilor legale.
Inainte de reluarea alimentarii vor fi prelevate probe de apa care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, in conformitate cu reglementarile in vigoare.
Se recomanda a nu se folosi apa in scop potabil imediat dupa pornire, pana la limpezire. Preventiv, pana la primirea buletinului cu analize microbiologice (cca. 72 ore) va recomandam sa fierbeti apa utilizata in scop potabil timp de 10 minute.


Valeriana heidelbergcement
Iohanis
Paleologu
Paleologu

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 3 ganduri despre “MÂINE, 30.03.2016, nu va fi apă în în Târgovişte, Aninoasa, Şotânga, Gura Ocniţei, Răzvad, Doiceşti şi Ulmi

 • 30 martie 2016 at 12:41
  Permalink

  A aparut un nou tip de hoție, o noua metoda de a baga mana in buzunar la oameni. Anunta ca opresc apa si sa facem rezerve. Si noi facem rezerve, apometrele se invart, ei isi iau banii, apa nu se opreste, noi o aruncam.

  Reply
 • 29 martie 2016 at 8:14
  Permalink

  De doi ani de zile intrerupeti apa ca sa racordati nu stiu ce la nu stiu cine.Nu a fost oare un termen stabilit in contract cand se finaliza aceasta racordate ? Daca nu s-a respectat normal ar fi ca cineva sa plateasca .Dar cine ? Raspuns: cetateanul ,bataia de joc a incompetentei PSD care a patronat si patroneaza aceasta companie de stat .Nu-i nimic, vine iunie ,vine noiembrie ……si poate va duceti pe racordarile la PIDU…

  Reply
  • 29 martie 2016 at 15:24
   Permalink

   Intra-adevar!
   Bataie de joc..Din cand in cand mai umflam buzunarele celor ce vand apa..si poate avem noroc sa nu nimerim acele marci de apa plata, infestata..In fond..de la robinet, de la sticla sau din izvor..pericolele ne pasc la tot pasul cata vreme interesul(lor) poarta fesul politicienior..BANU’ e stapanul lor!
   Cetateanul e doar bataia, lor de joc!
   Domnilor cata apa ni se scade din consumul de apa, neconforma cu standardele de sanatate, pe care vom fi nevoiti sa o rulam prin conducte, pana la limpezire?
   Platim si apa de proasta calitate la pret de apa potabila..nu-i asa? Platim si apa, patim si gazul…si disconfortul..creat!
   Pana cand jigodiilor? ?Pana cand? Nu va mai saturati? Cand o sa va faceti treaba pentru care ne jupuiti prin taxe si impozite aberante? Pana cand?

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro