Leroy Merlin deschide un magazin pe Centura municipiului Târgoviște

   Anunțul a fost făcut astăzi, de edilul municipiului Târgoviște, Cristian Stan. Acesta a spus că Leroy Merlin  a demarat investiția pentru un nou magazin care se va construi la Târgoviște. Stan a vrut să răspundă, astfel, acuzațiilor liberalilor târgovișteni. Ieri, Aurelian Cotinescu, președintele PNL Târgoviște, spune că municipiul nu se poate dezvolta cu parcări și critica administrația că se laudă cu investiții private, în lipsa unor mari proiecte propii:

   „Este adevărat, mall-ul este o investiție privată, dar această investiție a demarat după ce această administrație locală a avut discuția cu investitorul și a văzut că suntem o administrație locală serioasă și că poate investi câteva zeci de milioane de euro în Târgoviște pentru un complex comercial. Mai departe, de ce vine tocmai acum investitorul să facă mall-ul în Târgoviște?! De ce nu a venit până acum?! Crearea a aproape o mie de locuri de muncă reprezintă un alt aspect care nu este deloc de neglijat.

Dincolo de această chestiune, ca primar al municipiului Târgoviște, salut și alte investiții private importante din zona municipiului. Și salut faptul că din martie se deschide cea mai mare fabrică de electrocasnice din sud-estul Europei, la câțiva kilometri de Târgoviște, cu mii de locuri de muncă și nu o să mă împiedice liberalii să spun acest lucru, așa cum nu mă împiedică să salut, spre exemplu, că la Târgoviște, până la sfârșitul anului se va construi un Decathlon, KFC sau mai nou a demarat investiția pentru un magazin Leroy Merlin pe centura municipiului Târgoviște. De ce se întâmplă toate acum?! De ce nu s-au întâmplat aceste lucruri când conduceau dumnealor?! Acestea nu sunt motive să critici, aceste lucruri pur și simplu se întâmplă acum. (…)

În ceea ce privește mall-ul, își închipuie cineva că se apucă un investitor de investiții de asemenea nivel să racordeze din punct de vedere electric, să plătească autorizații de construcție de milioane de lei dacă nu are de gând să realizeze acest complex comercial?! Nu, „problema” este că la sfârșitul anului Târgoviște va avea un complex comercial. „Problema” este că e posibil ca și din această perspectivă activitatea administrației să fie percepută pozitiv de către oameni. (…) Repet, vor încă alte câteva investiții pe această zonă de shopping și așa mai departe încep sau vor fi finalizate anul acesta, cea mai nouă investiție este Leroy Merlin, o investiție pe vreo 4 hectare, pe centura municipiului Târgoviște. Acest lucru înseamnă bani la buget, locuri de muncă, posibilitatea pentru târgovișteni și dâmbovițeni să meargă la un magazin serios de construcții, așa cum este în București, Ploiești…” a replicat, astăzi, Cristian Stan.

Un gand despre “Leroy Merlin deschide un magazin pe Centura municipiului Târgoviște

  • 9 februarie 2019 at 20:20
    Permalink

    Deja! Parca s-a mai autorizat un MALL in spatele H-urilor. Hai sa ne uitam gazetuto putin in trecut. Cum a fost , ce s-a intamplat si cea mai urmat cu MALl-ul lui IULIUS, cu autorizatia de construire, de ne-am ales cu o groapa in buricul targului dar si cu Arsenalul lui Cuza ..monument de arhitectura” incendiat. Acolo cineva trebuia sa faca puscarie ..dar n-a fost sa fie. Ce ne faceam cu atatea MALL-uri daca se facea si asta si ala de la gara daca se facea si ala de langa Campus trebuia sa aducem forta de munca din Asia ca tinerii nostri cam pleaca Sapi o groapa iei balastul si-l vinzi cui trebuie si gata malul. Ca legea iti permite sa sapi gropi. Problema e sa nu cazi singur in ea. Prin Targoviste o fi existand cineva interesat de ..istorie si.. “istorii”. Sau toti ne gandim numai la ziua de maine?

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro