“Nu poți dezvolta un oraș numai cu parcări” Liberalii târgovișteni au pus în oglindă promisiunile administrației cu realizările!

Distribuie:

O radiografie în oglindă a promisiunilor Primăriei Târgoviște față de realizările acesteia, pentru anul 2018, a fost unul dintre subiectele conferinței de presă a liberalilor târgovișteni. Aceștia spun că realizările sunt nesemnificative comparativ cu ceea ce declara administrația că va reuși să facă în 2018:

“Au promis finalizarea lucrărilor la centură, pe data de 1 decembrie; renovarea cinematografului Independența –  nu s-a mai spus  nimic de acest proiect din mijlocul orașului, deși suntem toți legați sufletește de acest proiect; stadion  – doi ani de zile ni s-a spus că se va face un stadion, o investiție mare, 15 milioane de euro, dar nu s-a făcut nimic și știm cu toții că nu se va mai face; centru comercial, mall – sunt investiții private pe care primăria le tot anunță. Ce au făcut în 2018: parcare, iluminat parcare; parcare, trotuare aferente parcării; o parcare mai mică și iluminat aferent; o altă parcare și 1,7 km de asfalt; renovări și construcții la câteva școli și grădinițe; depuneri de proiecte pe care le anunță săptămânal de doi ani încoace.” a declarat președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu.

În același timp, spune Cotinescu Primăria Târgoviște a împrumutat bani: 18 milioane de lei pentru parcări și străzi și o linie de credit de 65 de milioane de lei, din care s-au tras 16, pentru lucrări la Centura Ocolitoare, ridicând gradul de îndatorare cu 300%.

Nu avem infrastructură, nu avem transport public,  nu au investit în turism, deși avem un potențial uriaș în acest oraș,  nu au investit în cultură, nu au investit în mediul școlar și universitar. Sunt câteva direcții pe care orice comunitate, dacă le urmărește, își asigură viitorul. La noi aceste direcții nu contează. Facem parcări! E foarte bine că facem și parcări! Dar mai facem și altceva pe lângă parcări? Că aici este problema. Nu poți să dezvolți un oraș făcând numai parcări.” a mai spus Cotinescu.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 2 ganduri despre ““Nu poți dezvolta un oraș numai cu parcări” Liberalii târgovișteni au pus în oglindă promisiunile administrației cu realizările!

 • 7 februarie 2019 at 23:57
  Permalink

  Vorbesti mult, prost si fara rost. Cinematograful e in faza de contestatii

  Reply
  • 20 februarie 2019 at 18:23
   Permalink

   Stan, Stan, Stan, son! Este o realizare sa poti sa vorbesti mult de puținul făcut de psd, iar prost si fara rost este grupul de functionari atârnati de Țuțu, sultanul vostru decapitat. Nu fiti invidiosi pe fosta presedinta a casei de sanatate, Niculina “liceu agricol” Sandu si nici pe fostul președinte al consiliului județean, Daniel “Suină” Comănescu; vi se va da tuturor ocazia să vă jeliti lordul feudal din confortul funcției de simplu cetatean. 😉

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro