La Valea Lungă a avut loc recepția lucrărilor la podul peste pârâul Tinoasa

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Astăzi, 26 iunie 2019, în prezența autorităților locale din Comuna Valea Lungă, s-a făcut recepția lucrărilor la podul situat pe drumul local DC 9, peste pârâul Tinoasa.

Lucrările executate au constat în: refacerea podului existent din sat Valea Lungă – Ogrea, lucrări la infrastructura și suprastructura aferentă, refacerea rampelor de acces pe pod și a racordărilor cu terasamentele, precum și lucrări de amenajare a albiei pârâului Tinoasa.

Podul are o lungime de 18,42 m, suprastructura lui fiind realizată din grinzi prefabricate cu corzi aderente, în lungime de 12 m și înălțime de 0,52 m, lățimea părții carosabile fiind de 5,46 m.

Valoarea totală a investiției este de 610.823 lei, din care: suma de 350.000 lei a fost asigurată prin Hotărârea Guvernului nr. 563/2018 privind alocarea unei sume din Fondul de intervenție la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2018, pentru unele unități administrativ-teritoriale afectate de calamitățile naturale, iar suma de 260.823 lei reprezintă finanțare din bugetul local.

Realizarea acestei investiții constituie o îmbunătățire a infrastructurii rurale de pe raza Comunei Valea Lungă, ceea ce creează premisa ameliorării accesului la drumurile județene din zonă.

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

 

 


Valeriana heidelbergcement
Iohanis
Paleologu
Paleologu

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro