Investiții noi la orizont… la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște! Acestea au fost anunțate de președintele CJD!

Două ,,vești bune’’…  pentru Spitalul Județean de Urgență Târgoviște (SJUT)! Acestea au fost anunțate  de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan  în cadrul conferinței de presă  de astăzi de la CJD și vizează ,,reabilitarea, modernizarea și extinderea Unității de Primiri Urgențe’’, cât  și ,,extinderea și dotarea Ambulatoriului de Specialitate’’.  Ambele investiții urmează să  fie realizate pe fonduri europene, prin Programul Operațional Regional, Axa 8. ,,Dezvoltarea Infrastructurii Sanitare și Sociale’’.

,,În subordinea CJD se află și Spitalul Județean de Urgență Târgoviște. Vestea bună pe care o dau este că pe 18 februarie 2021 s-a semnat actul adițional pentru extinderea Unității de Primiri Urgențe. În perioada următoare, tot prin Programul Operațional Regional, vom scoate la licitație cât de repede reabilitarea, modernizarea și extinderea UPU din cadrul SJUT.  Este un proiect finanțat prin POR Axa Prioritară nr. 8 ,,Dezvoltarea Infrastructurii Sanitare și Sociale’’, iar valoarea totală este de 8.113.657 de lei,  cheltuielile eligibile ale CJD fiind de 6.668.468 de lei.

Tot în perioada următoare vom demara un alt proiect important în cadrul  Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.  Acesta privește extinderea și dotarea Ambulatoriului de Specialitate, un proiect finanțat prin POR Axa nr. 8 ,,Dezvoltarea Infrastructurii Sanitare și Sociale’’, un proiect cu o valoare de peste 10 milioane de lei, urmând să finalizăm în maxim 30 de zile proiectul tehnic al acestui proiect important din județul Dâmbovița. În maxim două luni de zile scoatem la licitație un proiect nou pentru SJUT’’, a declarat  președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro