FOTO – Vicepremierul Liviu Dragnea, vizită de lucru la Palatul de la Potlogi

 Vicepremierul Liviu Dragnea s-a aflat astăzi pe șantierul deschis în zona Ansamblului Brâncovenesc de la Potlogi. Obiectivul este restaurant cu fonduri de la Uniunea Europeană prin Programul Operațional Regional, Valoarea totală se ridică la  40 de milioane de lei. Conform contractului proiectul trebuie finalizate  la data de 16. 11. 2015. Proiectul are două componente: una de restaurare a clădirii existente și una de reconstrucție a spațiilor care au dispărut în timp.

Obiectivul proiectului este ca Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi să fie redeschis publicului și folosit pentru evenimente publice.

vizita-dragnea-potlogi1


vizita-dragnea-potlogi2 vizita-dragnea-potlogi6 vizita-dragnea-potlogi7 vizita-dragnea-potlogi5 vizita-dragnea-potlogi4 vizita-dragnea-potlogi3

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 4 ganduri despre “FOTO – Vicepremierul Liviu Dragnea, vizită de lucru la Palatul de la Potlogi

 • 26 septembrie 2014 at 20:14
  Permalink

  Multi si prosti.Ce dracu vizita de lucru e asta ? Se plimba pe banii nostrii nesimtiiti dracului !

  Reply
 • 26 septembrie 2014 at 15:11
  Permalink

  Bravo tovarase adrian tutuianu, bravo tovarase dragnea si bineinteles bravo tovarase victor v ponta. Ce se gudura oficialii judetului pe langa marele om politic aflat in vizita in jud Dambovita. Doar doar le-o mai arunca si lor cate o ciozvarta. Suntem curiosi cum o sa arate Palatul de la Potlogi la final. Probabil la fel ca ansamblul de la Curtea Domneasca din Targoviste dupa renovare , cand curgea apa pe langa termopane ! 9 milioane de euro ? Vai , vai ,vai !

  Reply
 • 26 septembrie 2014 at 14:21
  Permalink

  Macar sa fie in stare sa finalizeze ce au inceput altii. In acest caz, concret, initiat in 2011. La taiat de panglici se pricep cel mai bine. Dar, inca o data, sa nu uitam faptul ca multe dintre proiecte sunt demarate inainte de 2012. Mai degraba as fi interesata sa aflu ce proiecte au fost initiate din 2012 in prezent.

  Reply
 • 26 septembrie 2014 at 11:43
  Permalink

  Bravo domnule presedinte al CJD Adrian Tutuianu! Bravo d-le Vicepremier Liviu Dragnea! Bravo d-le Premier Viorel Ponta viitor presedinte al Romanilor! Felicitari pentru toate eforturile depuse de a reabilita si reface toate edifiicile care ne reprezinta pe noi ca si romani si ne duce peste veacuri identitatea.Cultura,arta,monumentele istorice ne identifica natiunea si pe noi aici pururi stapani.Vrem sa fim uniti si nemuritori pe aceste meleaguri.D-le Viorel Ponta uniti-ne intr-un destin si trainic popor!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro