VIDEO – Lorelai, micuța târgovișteancă fără brațe și femururi, a cântat la Next Star

Lorelai sau pe numele ei adevărat Alberta Moșneguțu este o fetiță din Târgoviște, care ar spune unii că are o soartă crudă. Născută fără brațe și fără femururi, Alberta a fost și abandonată de când era mică. Însă, îngerul ei păzitor nu a părăsit-o și Viorica Pârvan, asistenta care a îngrijit-o a și adoptat-o devenindu-i mamă.

Ieri seară fetița a participat la unul dintre cele mai importante concursuri pentru copii din România, Next Star, unde i-a impresionat pe toți membrii juriului, dar și pe spectatori.

„Cad de 10 ori și mă ridic de 20”, aceasta este deviza după care se ghidează micuța și toate realizările ei sunt dovada că voința și puterea de a trăi frumos sunt căi sigure către succes.

Doar cu ajutorul degetelor de la picioare, Lorelai cântă la orgă, pictează și scrie poezii, iar la „Next Star” a arătat că are și voce.

Fetița a avut parte de mai multe surprize pe parcusul emisiuni, alături de ea venind militarii de la Batalionul 114 Tancuri „Petru Cercel” Târgoviște, care i-au fost alături și cu ocazia lansării cărții ei, dar și colegi de clasă care au cântat alături de ea.

Video pe site-ul Next Star

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro