Europe Direct continuă campania în bibliotecile dâmbovițene

Anul 2014 a fost unul deosebit de important pentru cetățenii Uniunii Europene: alegeri europarlamentare, o nouă Comisie Europeană și alte evenimente au dovedit importanța unei informări europene de calitate, chiar și acolo unde informația ajunge mai greu. În acest sens, Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște a continuat și în anul 2014 campania „EUROPE DIRECT în bibliotecile din județul Dâmbovița”, având drept scop organizarea de evenimente prin care cetățenii din mediul rural să fie cât mai bine puși în temă cu oportunitățile pe care Uniunea Europeană le are pentru ei.

Un astfel de eveniment a avut loc și joi, 25 septembrie 2014 la Biblioteca Orășenească Titu, instituție care adăpostește un punct de informare europeană. În cadrul întâlnirii, echipa centrului a vorbit despre ce înseamnă cetățenia europeană, a prezentat surse de informare europeană și programe de finanțare destinate tinerilor și educației nonformale (de exemplu, ERASMUS +).

Capture1

Participanții, bibliotecari locali din zona Titu și voluntari ai bibliotecii gazdă, s-au arătat foarte interesați de cele prezentate, mai ales cei care fac folosesc diferite metode de educație nonformală pentru activitățile lor cu copiii și tinerii. Ei au spus că vor aprofunda informația obținută și vor încerca să scrie proiecte în context ERASMUS +.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro