FOTO – Aşa arată Complexul Sportiv Târgovişte pe care vrea să-l construiască Consiliul Judeţean

Distribuie:

UPDATE, 8 octombrie: Proiectul a trecut de votul Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Consiliul Judeţean Dâmboviţa  va propune consilierilor un proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice faza ,, Studiu de Prefezabilitate “ pentru obiectivul de investiţii Complex Sportiv – Municipiul Târgovişte.

Acesta ar urma să fie realiat în zona fostei Unităţii Militare e la Gară. Complexul va avea:

– Stadion de fotbal şi atletism cu maxim 15.000 locuri omologat categorie 4 UEFA , cu tribune acoperite şi dotări eferente
– Teren de antrenament pentru fotbal şi atletism cu dotările aferente
– Sala de sport pentru antrenamente în sezonul rece cu teren fotbal omologat FIFA/FRF
– Două terenuri de fotbal cu gazon artificial omologate de către Federaţia Europeană de Minifotbal (E.M.F.)
– Arenă de tenis cu 1.500 locuri, cu tribune acoperite şi dotările şi anexele aferente
– Minim 5 terenuri de tenis de antrenament cu anexele aferente
– Amenajările aferente obiectivelor menţionate anterior: accese şi circulaţii carosabile şi pietonale, rampe, parcări, spaţii verzi, etc.

Bugetul total estimat la faza ,, Studiu de prefezabilitate” al obiectivului de investiţii ,, Complex Sportiv- Municipiul Târgovişte”, este de: 195.668.000 lei, fără TVA, echivalentul a 44.211.760 €, fără TVA (calculat la cursul BNR de 4,4257 lei/€/24.09.2015

complex sportiv targoviste 1 complex sportiv targoviste 2 complex sportiv targoviste 3 complex sportiv targoviste 4 complex sportiv targoviste 5 complex sportiv targoviste 6 complex sportiv targoviste 7 complex sportiv targoviste 8 complex sportiv targoviste 9   complex sportiv targoviste

 

Aşa arată la acest moment, stadionul din municipiul Târgovişte, aflat în proprietatea Primăriei.

complex sportiv targoviste 11

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 9 ganduri despre “FOTO – Aşa arată Complexul Sportiv Târgovişte pe care vrea să-l construiască Consiliul Judeţean

 • 8 octombrie 2015 at 21:29
  Permalink

  sa speli bani inseamna sa ii ai, nedeclarati, sa-i bagi in circuit prin varii metode, cum ar fi o televiziune fantoma gen columna sau midi tv cu reclame de milioane unde sa faci profit de 1000%, cheltuieli 0 si taxe platite, astfel bagi banii in circuit. sa ii furi, inseamna sa faci un stadion de 3 parale platit din fonduri publice, cu pretul umflat pana la cer, cum a facut oprescu, saltul dublu la arena nationala, de la 120 mil euro la 260 mil euro,+ spagile de rigoare. noua nu ne trebuie proiectul asta cu iz de talhareala pana la cer, care si chiar de va fi facut isi va dovedi inutilitatea in anii urmatori. sportul in tgv e pe butuci, condus de mafie, tot talhareala si asta, iar de parc in zona aia ce sa zic, nici vorba de aer curat in zona, cand ai platforma industriala la nici 500m. cand pui hoti in administratie, apoi sa te astepti sa goleasca buzunarul public pt 20 de ani. platim acum furaciuile lui furcoiu si ana ghe, si urmeaza ale lui popescu, boriga si tot asa. si sa nu-l uitam pe staicu si pe radu..ca si pe ale lor le platim.. hai, la mai mare. vad ca dl enache mai zice si adevaruri… sa ne auzim de bine!

  Reply
 • 8 octombrie 2015 at 17:25
  Permalink

  asta este o spalare de bani. astia nu sunt in stare sa sustina amaratul ala de balon ( bazin inot ) si sa termine complexul de natatie, de la baza de agrement. va fi un fiasco total.

  Reply
 • 8 octombrie 2015 at 11:25
  Permalink

  Facem intai proiectul de stadion , si dupa aceea spunem ca nu putem costrui stadionul pentru ca nu avem acces la amplasament.Logic nu ?. Intre timp trec si alegerile si ceva caimac din proiectare tot ramane .

  Reply
 • 8 octombrie 2015 at 10:46
  Permalink

  A cumparat primaria “iarba” de au idei din astea?

  Reply
 • 8 octombrie 2015 at 9:59
  Permalink

  Ei nu sunt in stare sa termine Baza de Agrement si vor alt proiect!!!! Numai tampiti!!!!

  Reply
 • 8 octombrie 2015 at 9:56
  Permalink

  La fel s-a construit si Mall-ul Crizantema de langa Dedeman, tot prin bunavointa unor consilieri de la acea vreme, ce-i drept cu tot cu studiu fezabilitate.
  Ce ar mai conta inc-un studiu, personal sunt curios de cel privind drumul promis de Tutuianu, ca doar e prezent peste tot.
  Uoff..

  Reply
 • 8 octombrie 2015 at 7:08
  Permalink

  Firmele de “proiectare” care au sifonat in ultimii10 ani banii bugetului orasului Targoviste fara sa finalizeze nimic sunt gata “oricand fara zabava” sa mai traga odata o teapa orasului asta.Orasul asta probabil ca avea nevoie de locuri de munca in domeniul productiv Cei care au distrus COST-ul si UPET-ul la asta trebuiau sa se gandeasca in primul rand .Cum sa-i aduca acasa pe cei 10 000 de targovisteni plecati in pribegie in cautarea locurilor de munca.Ce ni se propune ? Un stadion . Cu ce bani ? Ca sa ce ? O astfel de investitie chiar in situatia fericita ca se va realiza, firma de constructie v-a oferi eventual locuri de munca pe o perioada limitata, urmand ca intretinerea ambitioaselor obiective sa cada tot in sarcina targovistenilor. Probabil ca unii au pus ochii pe terenurile actualului stadion pentru niscaiva “afaceri imobiliare” ca de zona e buna – in centru , langa Curtbea Domeasca langa Ialomita de ce nu? Vin ai nostri , pleaca ai nostri , noi ramanem tot ca prostii

  Reply
 • 8 octombrie 2015 at 5:34
  Permalink

  să se facă, de ce nu?
  pentru aerisirea şi modernizarea centrului oraşului poate faceţi şi o prefectură nouă în acea zonă.
  că ce mari investiţii s-au făcut în municipiul ăsta de rang II?!
  orice modernizare/nouă investiţie în infrastructură, în orice domeniu, îmbunătăţeşte calitatea vieţii locuitorilor.
  lăsaţi drobul de sare la locul lui şi înhămaţi-vă!
  de hoţi şi furăciunile lor are cine să se ocupe… 😉

  Reply
 • 7 octombrie 2015 at 21:22
  Permalink

  un mega proiect total inutil urbei asteia, facut doar pt a fura banii, cum bine graieste gura pacatosului prefect. aidoma cotetului turistic din centru urbei. e grandomania financiara a alesilor, fac orice ca sa fure banii, plasata langa afumatoarea asa zisului combinat de oteluri, a fost odata, acu e si ala doar un alt mod de a fura bani, cu o poluare a aerului, zilnic peste normele admise, va fi tocmai cel mai bun loc de umplut plamani cu pulberi si cenusa de la afumatoarea asa zisului combinat. sper, din tot sufletul, ca tampenia asta de proiect, facuta de asa zisi arhitecti urbani, sunt orice numa arhitecti nu, sa nu apuce lumina zilei vreodata. doamne ajuta! iar cu sportul stam la fel cum stam cu mizeria din intregul oras.. o mizerie de sport. chestia asta nu trebuie nimanui, doar alesilor locali, judeteni, arhitectilor etc.. sa fure bani.. bani, bani si iar bani. atat stiu astia.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro