EXCLUSIVITATE: Compania de Apă cere scumpirea serviciului pentru anul 2015

Prețul la apă și canal va crește în 2015.  Surse administrative au precizat pentru Gazeta Dâmboviței că reprezentanții Companiei de Apă vor cere  Consiliului Local aprobarea unei majorări tarifale și că singurii care au mandat din partea organizației să refuze scumpirea, la acest moment, sunt consilierii PDL. Și unii dintre consilierii PNL  s-au exprimat împotriva scumpirii, în comisiile de specialitate ale CLM. Depinde, însă, cât de mult se va ține cont de recomandarea partidului.

Vom reveni cu amănunte!


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 6 ganduri despre “EXCLUSIVITATE: Compania de Apă cere scumpirea serviciului pentru anul 2015

 • 29 noiembrie 2014 at 8:53
  Permalink

  Dupa ce i- am cantat pe haiduci in doine si i-am transformat in eroi nationali ce va mira ca am ajuns un popor de haiduci (in forul nostru interior toti ne dorim sa fim eroi) . Modernizarea conductelor de apa s-au facut cu bani europeni dar la furat nu ne intrece nimeni , daca nu se respecta tehnologia de montare si racord a conductelor magistrale, daca proiectele de executie nu sunt respectate, daca avariile nu sunt detectate la timp se intampla ca 50 % din apa furnizata de pompe sa nu ajunga la consumatori, De cate ori vedeti o avarie la conductele de apa din Targoviste sa stiti ca acolo sunt “furati banii dumneavoastra”..Asa ca acei metri cubi in plus pe tabele asociatiilor de proprietari sunt de fapt acoperirea hotiei unor incompetenti care pe salarii “rotunde” äcopera alte hotii.. Din pacate sau din fericire Compania de Apa primeste bani europeni sa se modernizeze si nimeni nu vrea sa renunte la o asa vaca de muls. Dupa ce papam banii Europei, punem Compania pe butuci, o spalam de datorii, o bagam in insolventao si o dam pe un leu la un baiat destept cu monopolul natural de unic distribuitor. Nu vi se pare un scenariu cunoscut ? Asa au devenit unii “capitalisti romani” milionari in euro in 25 de ani.

  Reply
 • 27 noiembrie 2014 at 20:40
  Permalink

  Persoanele juridice plătesc apa meteo de la Doamnele Doamne..
  Sediul central arată ca un grajd..
  Programele făcute și plătite cu sume colosale se blochează mereu..
  Probabil că acele contoare de scară, proprietatea lor,sunt intenționat calibrate cică metrologic, spre a fura sistematic așa cum in ultima luna au venit cca. 5m3 în plus de apartament..
  Apa din Dâmbovița-Târgoviște este cea mai scumpă din țară! De ce ? Rugăm să se facă publice toate salariile și beneficiile angajaților din conducere.
  Bineînțeles se cunoaște faptul că numirile din conducere se fac politic și totodată este o sursă de îndestulare a unui grup de interese..
  Jenant tovarăși ..Aveți grijă!!!?

  Reply
 • 27 noiembrie 2014 at 11:18
  Permalink

  Doamna Camelia,opririle repetate de apa pentru care nu stiu program de reabilitare,avariile la diverse conducte magistrale,incompetenta celor de la Compania de Apa toate la un loc fac mai mult de 5 mc.Sa ne multumim cu atat.Cat despre intentia de majorare a tarifelor pentru 2015 ,domnilor si doamnelor din consiliul de conducere al Companiei multa m..e in 2015.

  Reply
 • 27 noiembrie 2014 at 8:56
  Permalink

  bai oameni buni treziti-va!!!! dupa ce ca AVEM CEA MAI SCUMPA APA DIN TARA- ATENTIEEEEE!!!! DIN TARA, noi stam cu mainile in san si nu facem nimic!!! nu e posibil asa ceva!! au nevoie de SALARII MARI JAVRELE DIN COMPANIA DE APA!! Daca intri in aceea cladire iti dai seama de la o posta ca sunt numai javre si hoti!!! DACA NU NE TREZIM , ATUNCI PLATIM APA MAI SCUMPA DIN 2015-PT SMECHERI, SA FACA P… MARE BE BANII NOSTRI

  Reply
 • 27 noiembrie 2014 at 8:17
  Permalink

  Contractele pentru apa si canal trebuiesc facute cu asociatiile de proprietari,pe condominii,contoarele de bransament daca nu mai sunt fiabile si nu inregistreaza corect cantitatile livrate, trebuiesc schimbate pe banii Companie iar platile sa nu se faca individual ci pe asociatii. Asociatiile sau condominiile care nu-si platesc la timp apa sa fie notificate , somate si debransate daca nu-si platesc datoriile, o solutie, sau se fac investitii pentru bransamente individuale la blocuri pe banii Companii procedand la transformarea contractelor cu asociatiile de proprietari in contracte individuale.Doar asa vor creste incasarile si vor disparea acei mc.adaugati la factura pe diverse motive pentru a se acoperii furturile si pierderile din reteaua magistrala..

  Reply
 • 26 noiembrie 2014 at 15:32
  Permalink

  Compania de Apă trebuie să dea socoteală de ce numai în ultima lună au adăugat peste 5 mc de persoană. La un consum de 6 mc, raportat corect(se poate verifica!), a trebuit să plătesc17 mc. Transformați asta în litri! Vor răspunde la întrebările Oficiului pentru Protecția Consumatorului, unde am și făcut plângere.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro