COS Târgoviște vrea să cedeze Companiei de Apă Târgoviște un laborator de metrologie în schimbul creanței!

Combinatul de Oțeluri Speciale (COS) Târgoviște a început să scoată activele la vânzare, în schimbul creanțelor! Un exemplu elocvent în acest sens este Compania de Apă Târgoviște căreia i s-a propus să preia, în schimbul debitului de un million de lei, un laborator de metrologie al COST.

Informația a fost făcută publică astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, de către primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan care a declarat că municipalitatea este interesată de preluarea unor active de la  combinat, în contul creanțelor, dar și de intrarea într-un parteneriat cu Guvernul României pentru ceea ce înseamnă Combinatul de Oțeluri Speciale Târgoviște, în vederea dezvoltării unui Parc Industrial în zonă.

,,Combinatul de Oțeluri Speciale (COS) Târgoviște a început să scoată activele la vânzare oferind Companiei de Apă, în schimbul creanțelor, un activ. COST are un debit către Compania de Apă de peste un million de lei, iar administratorul combinatului a solicitat Companiei de Apă să fie de acord cu darea în plată, adică cu preschimbarea creanței într-un bun. Este vorba de un laborator de metrologie.

Pâi cum să mai funcționeze combinatul în situația în care active importante sunt oferite creditorilor pentru datorii? Pâi nu se spunea că vor fi plătite datoriile… Așa se plătesc datoriile… Noi suntem de acord să preluăm active în contul creanțelor, ba chiar suntem de acord să intrăm într-un parteneriat cu Guvernul României pentru ceea ce înseamnă Combinatul de Oțeluri Speciale, să dezvoltăm un Parc Industrial acolo, numai să se întâmple ceva.

Noi nu putem merge și să înființăm o societate comercială care să preia activele, cum poate Guvernul, pentru că Guvernul poate să facă lucrul acesta. Au făcut un lucru, au modificat legislația, am spus la momentul respectiv că nu înseamnă nimic, și acolo s-au oprit. Poate până la urmă se vor trezi și vor face lucrul acesta. Eu vă pot spune situația care vizează Compania de Apă, dar  s-au oferit și către alți creditori, în compensație, bunuri din patrimoniul Combinatului de Oțeluri Speciale’’, a semnalat edilul Târgoviștei, Cristian Stan în cadrul unei conferințe de presă.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro