Chindia primește vizita celor de la Poli Iași în meciul de debut al noului an

Chindia este cotată cu prima șansă la victorie, având o cotă de 2.15 la victorie la Betano. Remiza primește o cotă de 3.30, în timp ce victoria oaspeților pare să fie cel mai puțin probabil rezultat, fiind evaluat la o cotă de 3.55. Evaluarea este una cât se poate de normală, ținând cont de faptul că formația antrenată de Emil Săndoi reprezintă una dintre revelațiile acestei ediții de Liga 1.

Bookmakerii se așteaptă ca meciul să fie lipsit de prea mult spectacol, și pe bună dreptate. Prin urmare, cota pentru marcarea a cel mult două goluri este de doar 1.51. Însă, acest coeficient neatractiv poate fi compensat prin revendicarea pachetului de bun venit al operatorului licențiat la ONJN.

În acest moment, Chindia se află pe locul 7, la egalitate de puncte cu FC Viitorul, echipă care ocupă, în prezent, ultimul loc care duce în play-off; cele două formații sunt despărțite însă, doar de golaveraj. Dâmbovițenii se pot lăuda cu a doua cea mai bună apărare din divizie, cu doar 10 goluri încasate după primele 15 etape, cea mai bună formație la acest capitol fiind campioana en-titre, CFR Cluj, a cărei apărare ermetică a fost învinsă numai de 6 ori.

De cealaltă parte, Poli Iași ocupă penultimul loc în campionat și este echipa care a avut cea mai slabă apărare în prima parte a sezonului, încasând nu mai puțin de 35 de goluri în primele 15 runde din sezonul 2020-2021 al Ligii 1.

Dacă Chindia încă nu a făcut nici o mișcare pe piața transferurilor, ieșenii au renunțat în pauza din această iarnă la 6 jucători: Nicandro Breeveld, Ntonalnto AtskaGai Assulin, Donaldo Acka, Lucas Chacana și Dan Tălmaciu. În schimb, au fost aduși doi jucători, și anume Ștefan Cană – fundaș central venit sub formă de împrumut de la FCSB 2, și Laurențiu Brănescu – fostul portar al celor de la echipa a doua de la Juventus, adus din postura de jucător liber de contract.

În momentul de față, lotul Chindiei Târgoviște este evaluat la aproximativ 6 milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com, în timp ce Poli Iași are un lot cota ceva mai slab, la 5.1 milioane de euro. Numai nou-promovata FC Argeș, care este lanterna roșie a Ligii 1, are un lot mai puțin valoros decât aceste două echipe.

În acest context, parcursul excelent al dâmbovițenilor este cu atât mai meritoriu pentru Emil Săndoi și staff-ul tehnic al echipei. Însă, jucătorii nu trebuie să se culce pe o ureche, întrucât diferența de puncte între Chindia și Poli Iași este de numai 6 puncte și dacă este să luăm în calcul și faptul că punctajul se va înjumătăți după încheierea sezonului normal, disputa ar putea fi una cât se poate de echilibrată.

În orice caz, meciul se va disputa în condiții meteorologice neprielnice, iar riscul de accidentare este ridicat, astfel încât ne putem aștepta la o partidă închisă, cu puține goluri.

Găsiți aici mai multe detalii despre bonusul la înregistrare al celor de la Betano și codul promo aferent.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro