CORBII MARI: Un alt constructor a preluat lucrările la podul peste Argeș

Consiliul Județean Dâmbovița a reziliat contractul de lucrări pentru podul pe DJ 710 în localitatea Corbii Mari. Podul a fost închis în luna mai, iar lucrările trebuiau terminate în septembrie. Constructorul, însă, nu a mobilizat forța de muncă necesară și nici utilaje, lucrarea rămânând mult în urmă. După mai multe discuții, CJD, la inițiativa președintelui Corneliu Ștefan, a reziliat contractul și a atribuit lucrarea unui nou constructor care a reluat lucrările pe 30 septembrie.

Firma care muncește acum este una cu recomandări foarte bune, mai are în portofoliu investiții de construcții de poduri în țară (inclusiv pragul de fund de la Potlogi).

Am discutat din nou cu dl președinte al Consiliului Județean, subliniind că, pentru noi, proiectul este de maximă importanță. M-a asigurat că va face tot ce ține de el ca noul constructor să termine lucrarea cât mai repede, recuperând, dacă se poate, și din timpul pierdut. Se discută chiar soluția de a lucra la structura de fier, inclusiv în perioadă de iarnă prin relocarea acesteia.

Rămâne același angajament ferm și din partea mea că voi fi aici ca să mă asigur că proiectul va fi dus la bun sfârșit. Până la noi informații.” a precizat după reluarea lucrărilor, primarul comunei, Ionuț Bănică.

Circulația pe pod este închisă ceea ce generează un ocol de aproximativ 10 km pentru cei care locuiesc în zona Ungureni. Reparația podului se ridică la aproximativ 7 milioane de lei.

Traficul rutier este deviat în totalitate pe varianta ocolitoare: Crovu – Zidurile – Potlogi – Corbii Mari – Ungureni (DJ 701 – DJ 401A – DJ 711A – DJ 701).

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro