Contract de 12,7 milioane semnat, ieri, la Răzvad, pentru rețeau de canalizare

Vineri, 10 mai, la sediul primăriei Răzvad,  au fost semnate contractele de execuție lucrări pentru proiecul “Extindere Rețea de Canalizare în Valea Voievozilor și Răzvad” inclusiv branșamente la limita de propietate în valoare de 12,7 milioane lei finanțat prin PNDL, dar si pentru proiectul de Modernizare Drumuri Comunale, 8,8 km pe străzile: Bisericii(Răzvad de Jos) Fete, Gării, DC16 (Răzvad-Gorgota), Lt. Marinescu, Ing Bruneanu (tronsoanele din Aleea Mănaătirii), în valoare de 4 milioane lei finantat prin AFIR, măsura 7.2.

La eveniment au fost prezenți alături de primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru, Rovana Plumb, fost ministrul al Fondurilor Europene și Alexandru Oprea, președinte CJD.

Programul Național de Dezvoltare Locală asigură pentru județul Dâmbovița finanțare pentru mai mult de 270 de obiective de investiții în valoare de 747 de milioane de lei. Asta înseamna noi locuri de muncă, înseamnă dezvoltarea comunităților. Președintele Liviu Dragnea este cel care a inițiat, cu ani în urmă, când era ministrul Dezvoltării, acest Program Național de Dezvoltare Locală și iată că acm acest program își arată eficiența în toată țara. Nu exstă primar din România, indiferent de culoarea politică, care să nu recunoască importanță acestui program” a declarat în cadrul evenimentului, Rovana Plumb.

Recent administrațiilor locale le-a fost pus la dispoziție un nou instrument de finanțare, “Fondul de Investiții și Dezvoltare prin care pot fi accesați bani pentru infrastructură, rețele de apă și canalizare, rețele de alimentare cu gaze, școli sau dispensare.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro