Condcerea SC LDP ar putea fi schimbată. Se întrunește Consiliul de Administrație

Managementul societății Lucrări, Drumuri și Poduri a Consiliului Județean Dâmbovița va face obiectul unei analize a membrilor Consiliului de Administrație după ce datele  arată întârzieri în programul de rearații și investiții. Se pare că acesta este la doar 28%, iar până la finele anului mai sunt doar 4 luni. În funcție de ce vor decide cei 5 administratori, directorul societății, Cristian Avanu, și-ar putea pierde funcția.

Am făcut, în cadrul ședinței operative, o analiză a programului investițional al Consiliului Județean Dâmbovița pe ceea ce înseamnă programul de reparații și lista de Investiții. Dintr-o alocare de aproximativ 34,5 milioane lei, la 1 septembrie, SC LDP nu reușise decât să cheltuie undeva sub 10 milioane de lei, deci, aproximativ 28% din suma alocată.

O să am o întâlnire cu membrii Consiliului de Administrație, să facă o analiză pertinentă a ceea ce se întâmplă în cadrul acestei societăți, și să dispună masurile legale care se impun legat de managementul societății.” a declarat Alexandru Oprea, președintele CJD.

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro