Concurs cu dedicaţie pentru postul de administrator public al comunei Ulmi?

În 15 ianuarie, în conformitate cu principiul transparenţei publice, Gazeta Dâmboviţei publica un anunţ de interes public privind scoaterea la concurs a postului de administrator public al comunei Ulmi. Mâine, 3 februarie este data limită pentru depunerea proiectelor de management pentru cei interesaţi de acest post, pentru care în mod surpinzător nu se solicită aspiranţilor nici un fel de vechime.

Un cititor al cotidianului nostru, M. Adrian ne-a semnalat faptul că, încurajat de faptul că nu se solicită vechime, a încercat să depună un dosar pentru concursul pe acest post. Bărbatul spune că a fost pe 25 ianuarie la secretariatul Primăriei, pentru a cere detalii şi lista documentelor necesare. Angajaţii primăriei s-au străduit, însă, să-l descurajeze, spunându-i că nu are rost să facă demersuri pentru post pentru că nu poate finaliza un proiect de management în timp util. În plus, au refuzat, la solicitarea acestuia, să afişeze public detaliile concursului şi termenele acestuia. Din informaţiile cititorului nostru, confirmate şi pentru Gazeta Dâmboviţei de o sursă din primărie, un singur dosar a fost înscris în concurs, titularul său fiind copilul unui angajat al Prefecturii Dâmboviţa, I. A., proaspăt absolvent, fără nici un fel de vechime în muncă. Bărbatul spune că va urmări cu atenţie desfăşurarea concursului şi că este tentat să alerteze şi autorităţile în acest caz.

Acesta este anunţul publicat de Gazeta Dâmboviţei şi ţinut secret de primăria Ulmi

Primăria Comunei Ulmi, Județul Dâmbovița organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de administrator public.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

 • nivelul studiilor – superioare;
 • vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului pentru care se organizează concursul – fără vechime.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 03 februarie 2016, ora 09.00, data limită pentru depunerea proiectului de management;
 • 03 februarie 2016, ora 11.00, proba scrisă;
 • data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăria Comunei Ulmi, din str. Principală, nr. 102, Județul Dâmbovița, telefon 0245/631.082.

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 6 ganduri despre “Concurs cu dedicaţie pentru postul de administrator public al comunei Ulmi?

 • 29 martie 2016 at 11:34
  Permalink

  Pacat de domnul Primar, s-a vrut sa fie eliminat de la candidatura, Huidu a omorat 3 oameni nevinovati si nu a facut o zi de puscarie. Cand devii incomod pentru partid te inlatura si te baga in puscarie nevinovat

  Reply
 • 3 februarie 2016 at 18:27
  Permalink

  Bai dar nu va saturati de nepotism? Nu credeti ca ar trebui lasata comuna sa evolueze? Eu vreau sa ma întorc în ulmi si nu mai vreau sa mai vad alte nepotisme acolo. Vreau sa vin si sa investesc bani buni în agricultura. Nu vreau ca un administrator numit politic sa imi incurce investitiile. Vreau ca toti cetatenii din Ulmi un administrator profesionist. Atat!

  Reply
 • 3 februarie 2016 at 14:18
  Permalink

  Dar chiar nu se sesizeaza nimeni?! Este atat de flagrant! Unde sunt institutiile statului ce ar trebui sa se sesizeze. D-aia nu au nicio sansa copii buni la posturi publice. Numai parveniti politici cu ramificatii pana la cer – prefect. Halal administratie publica judeteana. Mizerabila administratie publica locala supusa si cu capul plecat! Nimic nu ati inteles din cazul Colectiv.

  Reply
 • 3 februarie 2016 at 10:27
  Permalink

  Bună inițiativă de transparență. Felicitări! Ar trebui să faceți demersuri și investigații la majoritatea comunelor din județ, care au un administrator public angajat. Veți rămâne uimiți de rezultatele descoperite. Cât despre respectiva domnișoară (sau doamnă), pe nume Iordache Andra Elena (așa apare afișat numele la sediul primăriei Ulmi), puteți verifica foarte simpu (pentru cei ce posedă un cont de Facebook), că dânsa este prietenul virtual al domnului Prefect Ioan Marinescu… deci am elucidat un mister. Mai mult decât atât, precum ați stipulat și dumneavoastră, dânsa este odrasla unui angajat al Prefecturii Dâmbovița… deci, trageți vă rog concluziile. Este iarăși vorba de aranjamente… sau, doar de obligații de nemeritocrație. Cum oare ar putea să se dezvolte o comună cu atâta potențial precum comuna Ulmi, cu sprijinul ,,managerial” al unei puștoaice fără pic de experiență, care nu a reușit nici în magistratură…

  Reply
  • 8 februarie 2016 at 14:54
   Permalink

   Foarta multa frustrare zace in dumneavoastra, domnule Petrea, daca ati ajuns sa aduceti argumente de o asemenea joasa speta si simplitate. Poate ar trebui sa va uitati mai putin la televizor, ca sa nu mai vedeti peste tot teorii ale conspiratiei. Aceasta ‘pustoaica’ a reusit sa treaca toate probele de la INM, doar ca nu a fost printre primii 140, ci printre primii 216 din 3300 la nivel national. Dumneavoastra ati facut vreodata in viata o performanta apropiata sau ce va califica sa spuneti dispretuitor ca nu a reusit nici in magistratura? Plus ca a absolvit cea mai buna facultate de drept din tara. Prefer oricand un astfel de tanar harnic si ambitios, decat o persoana cu 10ani de experienta, dar indolenta si prost pregatita, cum sunt destui in tara asta. Daca o persoana are o ruda angajat al Prefecturii, inseamna ca acea persoana nu poate fi decat incompetenta? Poate ar fi mai bine sa va canalizati ura catre cei ce merita, nu catre un tanar la inceput de drum, care nu a gresit nimanui cu nimic. De fapt, aruncatul cu noroi in mod gratuit e sport national la romani. La fel si credibilitatea acordata unor surse precum ‘Gazeta Dambovitei’.

 • 3 februarie 2016 at 6:08
  Permalink

  Autoritatile, adica prefectul?
  Succes d-lui Adrian! Am trecut si eu printr-o experienta similara in urma cu cativa ani. Daca nu esti de-al lor, nu au loc pentru tine.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro