CJD retrage licența transportatorului Grup Atyc pe un traseu județean

         CJD Dâmbovița supune, astăzi, la vot consilierilor județeni privind propunerea de retragerea licenţei de traseu pentru transport persoane prin curse regulate pe traseul cod: 116 Găeşti – Valea Mare – Ludeşti ce face parte dinProgramul de transport judeţean2014– 2019.  Conform raportului de specialitate semnat de Director General Adjunct al Direcţiei Generală Infrastructură Locală, ing. Jean Cîrstoiu,   “În urma controalelor efectuate în luna ianuarie 2015 pe linia verificării legalităţii desfăşurării transportului rutier public de persoane de către Serviciul Rutier, instituţia noastră a fost înştiinţată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa prin adresa nr. 304120/31.01.2015, înregistrată sub nr. 2076/06.02.2015, despre neregulile constatate. Din procesele verbale de contravenţie emise pe numele operatorul de transport SC Grup Atyc SRL se desprind următoarele:

–         Operatorul de transport SC Grup Atyc SRL a utilizat în mod repetat pe traseul cod: 116 Găeşti – Valea Mare – Ludeşti o serie de autovehicule, altele decât cele titulare, încălcând astfel prevederile legale.

–         Operatorul de transport SC Grup Atyc SRL a utilizat în executarea serviciului de transport, autovehicule cu un punctaj mai mic decât cel cu care s-a licitat în vederea adjudecării traseului.”

 

CITESTE SI: PRECEDENT PERICULOS: CLM A APROBAT EŞALONAREA DATORIILOR GRUP ATYC PENTRU A PARTICIPA LA LICITAŢII

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “CJD retrage licența transportatorului Grup Atyc pe un traseu județean

 • 9 aprilie 2015 at 20:04
  Permalink

  Astia nu au nici ITP la autobuze facut ! Intrati pe firma asta cu controalele pana nu se intampla vreo nenorocire !

  Reply
 • 27 martie 2015 at 0:22
  Permalink

  Ar trebui sa le fie interzisa licenta definitiv in toate localitatile.Sunt inconstienti,conduc cu viteza ,vorbesc tot drumul la telefon plus k sunt ff multi care stau in picioare.Cel mai grav e ca nu sunt atenti in timp ce conduc,dupa ce k parem niste saci de cartofi dat fiind modul lor de a conduce mai sunt si needucati.

  Reply
 • 26 martie 2015 at 9:45
  Permalink

  luati-l la puricat ca lumea.nu numai pe ludesti.vedeti nesimtirea soferilor si pe celelalte trasee.fumeaza in autobus,vorbesc la mobil sau intra in discutii neprincipiale cu calatorii.in fara de faptul ca nu respecta programul.mai ales sambata si duminica pe bucuresti.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro