Astăzi, s-a reluat circulația pe ambele sensuri ale pasajului Petru Cercel (zona COS)

Distribuie:

Astăzi a fost reluată circulația și pe sensul de mers al pasajului Petru Cercel din municipiul Târgoviște, zona COS, aflat în reabilitare de aproximativ 10 ani. Lucrările au fost finalizate și a însemnat inclusiv înlocuirea grinzilor podului. Pe celălalt sens, vor fi doar lucrări de asfaltare, care vor fi executate până la finele anului.

Ne aflăm pe pasajul Petru Cercel aici unde unul dintre sensurile de circulație arată impecabil. Astăzi la ora 13:00 va fi reluată circulația pe acest sens, iar până la finalul anului întreg pasajul  va fi reabilitat, cu precizarea că pe celălalt sens lucrările nu vor fi de atât de mare anvergură  pentru că nu se vor schimba și grinzile. 

Apropo de lucrările care au fost realizate pe acest segment, au fost schimbate grinzile, s-a refăcut placa de beton, s-a reasfaltat, s-au schimbat parapeții, cât și cei pietonali, s-au refăcut trotuarele. 

Până la sfârșitul săptămânii, cea mai rămas din Petru Cercel, zona de lângă Combinatul de Oțeluri Speciale va fi reasfaltată astfel încât întreaga stradă să fie în regulă. Cu această lucrare ne ducem undeva la un procent de 85% din ceea ce înseamnă proiectul de centură al municipiului Târgoviște.” a precizat primarul Cristian Stan.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro