Am avut dreptate! Din nou, restricții pe podul de la Valea Voievozilor pentru montarea rosturilor de dilatație

Primăria Târgoviște a anunțat în această seară, printr-un comunicat de presă că circulația pe podul de la Valea Voievozilor va fi închisă începând de mâine după-amiază (25.09.2018), în intervalul orar 18.00-07.00, precum și în zilele de weekend pentru montarea rosturilor de dilatație a căror lipsă a fost semnalată și de către publicația nostră în cursul acestei zile.

Vezi și: Podul de la Valea Voievozilor, grave probleme cu rosturile de dilatație

În vederea continuării lucrărilor și montării rosturilor de dilatație la podul care face legătura între  municipiul Târgoviște și comuna Răzvad (sat Valea Voievozilor), începând de mâine după-amiază (25.09.2018), în intervalul orar 18.00-07.00, precum și în zilele de weekend, atunci când se va impune, circulația rutieră se va desfășura alternativ, pe o singură bandă.

În scopul evitării disconfortului în trafic, lucrările se vor desfășura exclusiv seara și noaptea, urmând ca în intervalul orar 07.00 – 18.00 circulația să se desfășoare pe 2  sensuri.”  a transmis Primăria Târgoviște.

 


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Am avut dreptate! Din nou, restricții pe podul de la Valea Voievozilor pentru montarea rosturilor de dilatație

 • 25 septembrie 2018 at 5:10
  Permalink

  băi, ești nebun? cum adică fără rosturi?
  premare, avocățelule, nu trebuie să te pricepi tu la lucrările de artă, dar să pui un diriginte de șantier de specialitate care să urmărească execuția lucrărilor conf proiet te pricepi?
  Ion “Teleagă” Dincă te aresta instant, ficior!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro