Alegerile locale ne costă în Dâmboviţa aproximativ 53 de miliarde de lei vechi. Astăzi, la Târgovişte, sosesc buletinele de vot

 

Serviciile tipografice au fost asigurate de MONITORUL OFICIAL R.A. Buletinele de vot sunt aşezate pe paleţi, urmând a fi transportate, astăzi, 31 mai, la Târgovişte, în condiţii de pază şi protecţie. Conform contractului nr. 9432/640/09.05.2012, transportul este asigurat de Monitorul Oficial R.A. De asemenea, s-au luat măsuri de distrugere a matriţelor şi de depozitare a buletinelor de vot, la Târgovişte, în condiţii optime de pază şi protecţie în clădirea Prefecturii Dâmboviţa.  Numărul total de buletine de vot ce au fost tipărite: 1.928.000 bucăţi, iar valoarea totală este de 322.400 de lei. Banii pentru tipărirea buletinelor, pentru realizarea ştampilelor cu menţiunea votat şi a celor de control vor fi plătiţi de Prefectura Dâmboviţa, care a încheiat convenţii cu unităţile administrativ teritoriale conform cărora instituţia va recupera banii în următoarele 2 luni. Costul total al alegerilor locale în judeţul Dâmboviţa a fost estimat la aproximativ 53 de miliarde de lei.

Recuperarea banilor de la primării nu va fi, însă, treabă uşoară. În acest moment, mai multe localităţi întâmpină probleme în plata preşedinţilor secţiilor de votare pentru că nu şi-au prevăzut suficienţi bani în buget pentru organizarea alegerilor. Gazeta Dâmboviţei a făcut un TOP 10 al primăriilor care au alocat cei mai puţini bani pentru “Alegeri locale 2012”: Malu cu Flori – 2 mii lei,  Vârfuri – 3 mii lei, Pietroşita –  4 mii lei, Gura Foii – 5 mii lei, Vişineşti – 5 mii lei, Mătăsaru – 7 mii lei, Pucheni – 7 mii lei, Râu Alb – 8 mii lei şi Vulcana Băi – 8 mii lei.


Valeriana heidelbergcement
Iohanis

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro