Adrian Ţuţuianu, în vizită la prietenii chinezi pentru înfrăţirea dintre Dâmboviţa şi Guangxi Zhuang

Delegația Consiliului Județean Dâmbovița, condusă de Adrian Țuțuianu, Președinte, se află în aceste zile în Provincia Guangxi Zhuang (Republica Populară Chineză) pentru semnarea înțelegerii privind stabilirea de relații de prietenie la nivel de provincie/județ între Județul Dâmbovița şi Regiunea Autonomă Guangxi Zhuang, protocol aprobat prin Hotărârea Consiliului Județean Dâmbovița nr. 75/17.02.2016 privind aprobarea înfrăţirii Judeţului Dâmboviţa din România cu Regiunea Autonomă  din Republica Populară Chineză şi semnarea înţelegerii de cooperare între cele două unităţi administrativ-teritoriale.

0224

Alături de Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, din delegația județului nostru fac parte: Ivan Vasile Ivanoff, Secretarul Județului, Luminița Olaru, Ioan Hermenean și Florin Antoniu – consilieri județeni, și Costică Sava, traducător de limba chineză.

0225_1

Înțelegerea de cooperare a Județului Dâmbovița cu Regiunea Guangxi, semnată în data de 24 februarie 2016, la Nanning, de către Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, și Guvernatorul Provinciei Guangxi Zhuang, Chen Wu, va fi fundamentul de dezvoltare a unei relații de colaborare și prietenie în cadrul principiilor „Comunicatului Comun privind stabilirea relațiilor diplomatice între Republica Populară Chineză și România” și ținând cont de relațiile existente – de prietenie și colaborare dintre autoritățile administrației publice locale din România și Republica Populară Chineză, bazate pe respect și sprijin reciproc în desfășurarea activităților de cooperare în diferite domenii de interes comun.

VEZI şi: DELEGAŢIE A CJD DÂMBOVIŢA ÎNTR-UNUL DIN PARADISURILE CHINEZEŞTI: NANNING – ORAŞUL VERDE

Potrivit acestui document de cooperare, Județul Dâmbovița şi Regiunea Autonomă Guangxi Zhuang vor putea dezvolta parteneriate de colaborare, în baza principiilor egalității și avantajului reciproc și vor promova activități și schimburi de experiență în următoarele domenii: administrație publică locală, sănătate, protecție socială, infrastructură, comerț, turism, agricultură, cultură, educație și sport, se arată într-un comunicat al CJD Dâmboviţa.

  20160224_181112


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 8 ganduri despre “Adrian Ţuţuianu, în vizită la prietenii chinezi pentru înfrăţirea dintre Dâmboviţa şi Guangxi Zhuang

 • 29 februarie 2016 at 19:15
  Permalink

  De ce spune dna cu coc prietenii chinezi ? Care-i problema?
  Site-ul asta este tot al lui Miculescu ? Este imparțial?
  De ce unele actiuni sunt prezentate printr-o prisma pozitivă iar altele negativa? Cine si pe ce considerente face aceasta Selecție ?
  Cat despre postaci, ce sa zic, prestează si oamenii pe bani !

  Reply
 • 29 februarie 2016 at 18:09
  Permalink

  Așa te numești tu postacule ? Cati bani Primești ? De la Miculescu sau de la Moldoveanu ?

  Reply
 • 27 februarie 2016 at 22:48
  Permalink

  Draga Maia , esti cam batuta in cap draguta. Ce nu intelegi este ca noi il stim bine pe psihopat. Stim ce hram poarta stim cat e de jeg acest individ. Ce nu intelegi tu este ca atunci cand cand o vei lua pe carca de la el sa nu plangi ca nu meriti!

  Reply
 • 26 februarie 2016 at 13:17
  Permalink

  Au început treaba postacii lui Miculescu?
  Nu va este Rușine, jeguri ordinare, sa vorbiti așa ?
  Pai sunteți voi ratatilor si conducătorul vostru iubit(Miculescu) la nivelul lui Tutuianu ?

  Păi duceți-va ma întâi la școala si apoi vorbiti !

  Reply
 • 26 februarie 2016 at 5:28
  Permalink

  Vezi cum faci si ramai acolo. Asa te vom respecta!!!

  Reply
 • 26 februarie 2016 at 0:43
  Permalink

  Să vedem ce le-arătăm noi în Dâmbovița !…

  Reply
 • 25 februarie 2016 at 19:55
  Permalink

  A naibii potaie de micloshani ce se plimba mereu pe la chinezi. Si ce-ai facut ma acolo. Prima data ai plecat vita si ai venit bou incaltat. Acum ai plecat bou si vii vaca. Am visat-o pe Lenutza te asteapta la 2 m adancime.

  Reply
  • 18 aprilie 2016 at 15:07
   Permalink

   Cel mai penibil si jegos comentariu care exista pe acest site. Sunt sigur ca Dumnezeu o sa aibă grija de tine cu vorbele pe care le-ai scris. Unii dintre voi chiar va permiteți prea multe. Moderatorii acestui site ce asteapta?

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro