Șapte ofertanți pentru lărgirea la 4 benzi a DN 7, între Bâldana și Titu! Ar trebui să fie gata în doi ani de la atribuirea contractului

Ieri, 11 otombrie, s-a încheiat termenul limită de depunere a ofertelor pentru atribuirea prin achiziție publică a contractului destinat lărgirii la 4 benzi a  DN 7, între localitățile Bâldana și Titu (km 30+950 – 52+350).

Pentru acest contract, care prevede proiectarea și execuția unor lucrări de modernizare, au fost depuse 7 oferte, anuță CNAIR:

1. Asocierea Copisa Constructora Pirenaica SA – Copisa Construcții SRL

2. Asocierea Delta Antrepriza de Construcții și Montaj 93 SA – Aleandri SpA – Luca Way SRL

3. Asocierea Dimar SRL – Europea 92 SpA

4. Asocierea Euro Construct Trading 98 SRL – Artera Blue SRL

5. Asocierea Pezzella Raffaele Filiala București SRL – La Rocca Societa Cooperativa – TR Costruzioni SRL – Costruzioni Generali Sud SRL – Monti Consult SRL – Global Service Proiect SRL

6. Porr Construct SRL

7. Tirrena Scavi SpA

Contractul este unul de tip FIDIC Galben și are o valoare estimată de 210,627,629 lei, fără TVA. Durata contractului este de 84 de luni din care 4 luni proiectare, 20 luni execuție și minim 60 luni perioada de garanție a lucrărilor. Garanția poate fi extinsă la 84 luni, în funcție de ofertanta din cadrul factorilor de evaluare. Se prevede ca sumele pentru modernizarea acestui segment de drum național, să fie asigurate din POIM 2014-2020.

Centru Medical Valeriana
Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica de confidentialitate (click pe acest link)

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro