Zeci de dâmbovițeni, blocați pe insula grecească Samothraki. Printre ei fostul inspector școlar Sorin Ion

Zeci de dâmbovițeni sunt printre cei peste 1.000 de oameni blocați pe insula grecească Samothraki. De sâmbătă, firma de transport care asigură legătura cu continentul, a retras feribotul. “Este o singură firmă de transport. Nu știu ce probleme are. Ne-au dat banii înapoi și atât ” ne-a povestit Sorin Ion, fostul inspector școlar al județului, aflat în vacanță pe insulă.

Sute de mașini sunt așezate la coadă în așteptarea feribotului. Deocamdată au primit vestea că problemea s-ar putea rezolva mâine, dar nu se știe dacă doar pentru turiști sau și pentru mașini. “Ambasada a fost politicoasă si ne-a sfătuit să fim optimiști.” ne-a mai spus profesorul dâmbovițean.

Foarte mulți dintre cei blocați nu au mai găsit locuri de cazare în port și dorm pe unde pot. O parte au găsit adăpost în clădirile administrații locale, unde li s-a permis accesul. Grupul dâmbovțiean a reușit să se cazeze în zona portului. Aseară însă, au avut emoții mari, după ce în zonă a izbucnit un incendiu, în condiții de vânt puternic. Din fericire a fost stins la timp.


Valeriana heidelbergcement
Iohanis
Paleologu
Paleologu

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro